5 типа мъже, с които да не се захващаш

Има начини, по които можеш да разбереш, че един мъж  не става, още преди отношенията ви да са се задълбочили. Познай го по лошите му навици!

1. Пияницата

Ако той още от сега дави мъката си от несправедли­вия свят с бутилка водка в ръка, по-добре забрави за него, преди да се е стиг­нало до момента, в който ще съжаляваш, че изобщо го познаваш! Обикновено мъжете, които мислят, че всеки проблем се оправя с „едно малко“, са слабохарактерни и никога не се променят, да не говорим, че може да има лошо пиянство и да става агре­сивен.

2. Мързеливецът

Не е трудно да разбереш какъв живот би имала с мъж, на когото му е трудно дори да държи очите си отворени. Стига ти само начинът, по който самият господин гледа на бъдеще­то си. Ако прекарва еже­дневието си в безсмислено губене на време, не му се работи, а жилището му не е виждало прахосмукачка от месеци – това опреде­лено не е мъжът с главно „М“.

3. Свалячът

В случай, че мъжът, по когото си падаш, е непо­правим женкар и трудно се задържа с една мацка повече от месец, то трябва да си наясно, че той просто си е такъв и едва ли би се променил заради теб, кол­кото и да ти се иска. Не забравяй, че вълкът козина­та си мени, но нрава не, и не залагай на губеща карта още в самото начало.

4. Страхливецът

Една от най-лошите черти, които може да при­тежава мъжът, е, да бъде страхлив и непредприемчив. Ако той предпочита да стои на зле платената си работа с години, да кисне всяка вечер пред телевизора, да мрънка, да не може да си позволи дори една ваканция през лятото, но въпреки това да не търси други ал­тернативи, защото го е страх от риска… – бягай, момиче!

5. Сомнамбулът

И като за финал – ако той е сомнамбул, по-добре не се захващай с него. Може да ти звучи смешно, но наистина е така. Нощи­те ти с човек, страдащ от сомнамбулизъм, могат да се превърнат в истински кошмар, а по-лошото е, че каквото и да прави той насън, няма да го помни на сутринта.

 

 

Къде са мъжете???

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар