Правилата на морската авантюра

Ако искаш да натрупаш уникални и незабравими спомени от лятото, за които да се сещаш с усмивка през цялата година, ето основните правила на ваканционния флирт!

Не допускай да се озовеш в центъра на любовна драма

Едно от най-важните правила е – не се влюб­вай!

Лятната свалка си е само за този сезон и няма продължения, в противен случай често се превръща в сълзлива любовна драма с лош край… Колкото и да е готин симпатягата, с когото си се хванала на морето, не забравяй, че емоциите, когато си на почивка, са различни от тези в суровата действи­телност. Ако искаш да прекараш незабравимо лято и да се заредиш с красиви спомени, не ги съсипвай, като пренесеш любовната авантюра в реалния жи­вот и следвай простата максима: „Не съм от тук и съм за малко“. В противен случай можем съвсем цветущо да ти пресъздадем как ще се развият нещата. Първо си мислиш, че това е просто авантюра и се забавляваш. После усещаш, че си лудо влюбена и, че ако сега го оставиш, може би ни­кога повече няма да се видите. Но пък ако това между вас продължи, нищо чудно да се окаже голямата ти любов. След което идва време да си кажете чао, ти се качваш на автобуса и рониш крокодилски сълзи, а той ти маха от спирка­та… Стоп! Едва ли се на­лага да ти даваме повече доказателства, че просто трябва да се насладиш на летните емоции, без да се задълбаваш в сериозни размисли и страсти.

Отдай се на мига

Правило номер 2 – забрави за правилата!

Изключи от съзнанието си всичко, свързано с работата, проблемите и житейските неволи, които по принцип те глождят. Отдай се максимално на новите преживявания и емо­ции, без да му мислиш много-много. Прави секс на нестандартни места, забавлявай се и лудей. В това число влизат и всички видове екстрем­ни преживявания, като летене с делта планер, дегустиране на коктейли, флирт с непознат и как­вото още роди въобра­жението ти. Не забравяй и това, че до три пъти в чужбина и на море не се брои! Какво точно, няма да уточняваме. Сигурни сме, че се досети…

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар