Издухай го в леглото

промоции

Мислиш си, че знаеш всички трикове за манипулация на джойстика му? Помисли отново! Предлагаме ти няколко съвета как да използваш още по-добре езика, устните и дори зъбите си, за да го докараш до нови върхове, до които не е и предполагал, че ще стигне.

Разбери истината

Хайде, нека да не се лъжем! Всички мъже обичат орал­ния секс. Няма изключения. Ако го работиш добре отдолу, той е на седмото небе. Е, не искаш ли да надминеш и най-смелите му очаквания и да му покажеш трикове, за които дори не е предполагал, че съ­ществуват? Това е напълно постижимо – просто си избери няколко от съветите ти. Нека бъдат тези, кои­то наистина са заинтригували и самата теб! Използвай езика, устните и зъбите си, за да накараш твоя човек да полети в Космоса от удоволствие!

Поддържай контакт с очите

Дали вярваш, или не – за мъжете това наистина е важно. Не забра­вяй да хвърляш по един поглед нагоре, докато се стараеш да му доставиш удоволствие с уста. Нещо повече – трябва да си личи, че погледът ти съвсем не е случаен. Гледай го леко мръснишки право в очите. Тази комбинация ще го изстреля в рая!

Включи ръката

Ако средната дължина на пенис в ерекция е между 13 и 15 см, то средната дълбочина на устната кухина е само някакви си 7-9 см. Ето защо, при перфектния орален секс трябва да участва и добре тренирана ръка, която да „обира луфтовете“. Така че, чувствай се свободна да редуваш инструмен­тите на удоволствието. Или още по-добре – свий дланта си така, че палецът и показалецът ти да се огъват във формата на буквата „О“ и я сложи пред устните си, след което просто ги движи заед­но. Това ще създаде илюзията, че наистина го поемаш целия в ус­тата си, докато в действителност, при най-добро желание само две трети от него ще са „на топло“. Добър трик, нали?

Направи го вкусен

Разбира се, има безброй причи­ни да не ти харесва да правиш орален секс на партньора си. И сме сигурни, че не се превземаш. Това обаче в никакъв случай не значи, че ще седнеш да страдаш заради неспособността си да му дадеш удоволствието, което той желае – просто защото има много начини да избегнеш не особено приятното усещане. Например, следващия път когато решиш да пробваш, нахвърли се върху него веднага след като си е взел душ. Или пък му подхвър­ли колко ще е секси да се об­ръсне изцяло отдолу, дори може да му предложиш самата ти да му помогнеш с подрязването на храстите. Ако нищо от това не помогне, пробвай да изсипеш цялата опаковка бита сметана отгоре му и действай.

Сладоледеният конус

Със сигурност веднага ще можеш да си представиш за какво гово­рим – онези вафлени фунийки, в които сладоледът от машината се шприцира така, че да покри­ва плътно ръба на фунийката, за да завърши с остър връх накрая, който е по-удобен за облизва- не. Направи езика си колкото се може по-плосък (така, че да покрива по-голяма повърхност), точно както го правиш, когато се готвиш да оближеш сладоледа от фунийката в посока отдолу нагоре. Действай по абсолютно същия начин, движейки езика си по мъжкото достойнство на партньора ти бавно и полека. Не бързай и недей да оставяш нито едно местенце, недокоснато.

Вятър в клоните

За да стимулираш нервните окончания на пениса му по един коренно различен начин, поеми дълбоко въздух, стисни устни, все едно ще целуваш с тях, след което… просто издухай въздуха към него! После само се наслаж­давай на резултата – партньорът ти ще бъде разтърсен от тръпки на блаженство.

Любовно подръпване

Представи си, че неговата гор­дост е суров царевичен кочан, на който трябва да свалиш зелената обвивка. Захвани леко кожата му между устните си, разрешено е съвсем внимателно да използваш и зъбите си. Сигурно ще останеш учудена, но е напълно възможно да свалиш кожичката му надолу по този начин, без да предиз­викаш каквато и да било бол­ка. Успееш ли да го направиш както трябва, ще стимулираш по невероятен начин нервните му окончания.

Ледена прегръдка

Сложи в устата си кубче лед, преди да се гмурнеш между кра­ката му. Топлината на устните ти, комбинирана с ледените докосва­ния на разтапящото се кубче, ще накарат твоя човек ту да се изпъ­ва като струна, ту да се гърчи в спазми на удоволствие.

Нагоре-надолу

Легни по гръб на леглото и сложи глава на ръба му. Нека в това време партньорът ти заеме удобна позиция, така че да може без проблем да сложи пениса си в устата ти. След това той започва да го движи напред-назад, докато ти оставаш пасивна и неподвижна. Това е наистина страхотно упражнение! От една страна, той ще е щастлив, че контролира изцяло действието, а ти ще научиш много за начи­на, по който той би искал да се движиш следващия път, когато инициативата се върне при теб.

Всичко за тънкостите на еротичния ордьовър

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар