2 нови хитри стратегии за лов на мъже

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Излез, забавлявай се и пробвай някоя от тези две свежи идеи за запознанство с нов мъж!

На следващото парти просто извикай с пристигането си: „Къде седят необвързаните тук?

Щуро? Дръзко? Съвършено жалко и излагащо? Приеми го както искаш – този подход определено изисква кураж. Но седенето на канапето пред туба сладолед и поредния епизод на „Д-р Хаус“ няма да помръдне шансовете ти да срещнеш интересни мъже от абсолютната нула. Да оповестиш на висок глас и с апломб, че ей тук има едно момиче, на което му е писнало да си ляга само, може да се окаже неподозирано ефикасен ход. Посланието ти ще бъде разбрано мигновено, а и ще ти спести много излишни маневри в опит да установиш кои мъже са свободни, и кои – заети. Господата реагират добре на директен подход и заинтересованите сред тях ще дойдат да ти се представят сами по един или друг начин. Къде ще те отведат тези приключения, зависи само от теб.

ПОУКА: В момента, в кой­то престанеш да гле­даш на самотата си като на вид болест, от която трябва да се излекуваш, и започнеш да я приемаш като нормална част от живота, за която можеш да говориш открито, ще срещнеш много хора, кои­то също са жадни за свежа компания.

Намери си с кого… да се заядеш!

Ако едно нещо работи, когато сме в четвърти клас, и нямаме кой знае какъв опит и амуниции, защо да не сработи и сега? Върни се в основното учи­лище и наостри позакърнялото си жило. Защо ли? Живеем в общество, къде­то много момичета зала­гат на патетична приветливост и изглеждат настървени да се харесат на мъжете край тях. Мно­го мъже са изтъквали, че колкото и да е приятно, това омръзва. Също така е стара исти­на, че всяка жена с харак­тер е ужасно интригува­ща, независимо от мер­ките си. Избери си секси мишена сред обкръжени­ето си (за предпочитане някой, който не те позна­ва много добре) и не му прощавай и най-малката закачка. Напротив, отвър­ни с насрещен огън от сар­кастично презрение и ще видиш как очите му ще блеснат от вълнение. Всич­ки обичаме предизвика­телствата, а днес на гос­подата им се налага да се борят за твърде малко неща. Не сваляй гарда пре­калено бързо и не се изви­нявай за острия си език – дръж се, все едно наисти­на не ти пука какво мисли плячката ти за теб. Разби­ра се, добре е да комбини­раш това с твоята собст­вена рецепта за външен сексапил.

ПОУКА: Освен че ще има подобаващ респект от теб, твоята „боксова круша“ ще се амбицира да се докопа до сладката ти сърцевина, а продължителният хаплив флирт ще бъде приятен и за двама ви, независимо дали ще доведе до връзка накрая.

 

На лов за мъже… далеч от офиса!

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар