Седмичен хороскоп за периода от 12-и до 18-и юни за всички зодии

Началото на седмицата може да бъде доста трудно за хората, които са свикнали да разчитат на интуицията, да вземат решения бързо и да действат импулсивно

В крайна сметка ще е необходим съвсем различен подход. Бъдете разумни, анализирайте своя и чуждия опит, продължете внимателно напред. Това ще избегне проблеми сега и по-сериозни проблеми в бъдеще.

Средата на седмицата ще бъде благоприятна както за делови преговори, така и за обсъждане на лични въпроси. Срещите с приятели ще ви харесат, романтичните срещи ще вървят добре. Много разногласия ще останат в миналото, вероятни са промени към по-добро в отношения, които доскоро са били доста напрегнати.

Последните дни от седмицата обещават необичайни запознанства. Случайна среща може да изиграе важна роля в живота ви, да ви помогне да погледнете с нов поглед на това, което преди е изглеждало очевидно.

Ето какво да очакват от седмицата отделните знаци от зодиака.

Овен

Потапяте се в романтичната сфера на живота. Имате шанс за съдбоносни запознанства. В тази връзка, леко изоставяте професионалните си задачи. Здравето напомня за себе си с простуди и лека анемия. А финансовата сфера ви радва с получаване на постъпления и приятни новини.

Телец

Лекомислени сте, избягвате всякакви проблеми, конфликти и усложнения. Иска ви се да си починете емоционално, като изключите всякакви дразнители. На хоризонта се появяват стари приятели с интересни предложения за разпускане. Бягате от отговорности и задължения.

Близнаци

Изпитвате раздразнение от принудителна „работа над грешките“ от миналото. Независимо от явната полза от този процес, това не ви радва, финансовата сфера ви тревожи, но предишните усилия дават резултат и ви помагат благополучно да преживеете известни ограничения.

Рак

Предстои ви романтичен период, когато мислите ви са изпълнени с вълнуващи преживявания, мечти и планове. Не е изключен служебен роман, но последствията едва ли ще са позитивни и за двете страни.

Лъв

Професионалната сфера е „на шест“ и ви радва с положителни резултати. Седмицата ви е изпълнена с планове, надежди, идеи. Приповдигнатото настроение и позитивните емоции се отразяват благотворно не само на вас самите, но и на близкото ви обкръжение. Успявате да сгреете със „светлината си“ всички наоколо. Някои от вас получават предложение за брак.

Дева

Заети сте със семейни дела. Това ви носи не само добро настроение, но и интересни и полезни запознанства, финансовите перспективи ви позволяват с увереност да гледате в бъдещето. Здравето не ви тревожи и ви позволява да запазите висок градус на енергийния потенциал.

Везни

Настроението ви е сходно с това на „братята по стихия“ – Близнаците. Същата „работа над грешките“ от миналото, но с по-добър шанс да се избавите от някои от демоните си. Професионалната сфера ви принуждава да влагате много сили и енергия за решаването на текущите въпроси.

Скорпион

Очаква ви наситена седмица, когато ще трябва не само да отстоявате интересите си, но и да направите избор, който впоследствие ще ви направи лидер във вашата сфера, финансите радват заетите в търговията. Останалите ще трябва да положат сериозни усилия за материалния си успех.

Стрелец

Намирате се в стабилно и уравновесено емоционално състояние. Това ви помага да решавате не само текущи задачи, но и да се проявите като прекрасни организатори, арбитри и миротворци. Способността да виждате ситуацията от различни страни ви създава добра репутация.

Козирог

Планетата на комуникацията се движи през вашите зони за преговори, но не забравяйте, че тя става ретроградна в неделя. Не прекалявайте сега. На Луната в Скорпион плува през обществената ви зона. Партитата са страхотна идея. Ако сте необвързани, тогава може да имате приятно и неочаквано запознанство.

Водолей

Тъй като Водолей, не сте от хората, които открито споделят чувствата си от самото начало. Сливането на Венера с Хирон този понеделник ще ви помогне да преодолеете и споделите тези емоции. И накрая, Меркурий става ретрограден във вашата парична зона. Опитай се да не харчите пари за глупости!

Риби

Слънцето се движи във вашия духовен сектор. Сега е най-доброто време да прегърнете по-причудливата си страна. В края на седмицата Марс преминава в Козирог, което ви моли да участвате в други, като групови проекти. И накрая, в неделя Меркурий става ретрограден във вашия знак, което ви позволява да се срещнете с приятели или любовник от миналото.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар