Направете си сами амулети на младостта

Ако искате да задържите младостта, ще ви помогнат амулети, които сами може да си направите

За да си измайсторите сами амулети на младостта не са необходими нито кой знае колко скъпи материали, нито някакви специални умения. Всеки може да се справи, стига да има желание.

• Направете ето този лесен амулет. В малък медальон поставете жълъд и го носете на врата си. Талисманът ще позволи винаги да изглеждате добре и млади.

• За да запазите младостта задълго, трябва всеки ден със затворени очи в продължение на 10-20 минути мислено да повтаряте цифрите 11, 12, 15. Това цифрово заклинание ще ви настрои не само на младост, но и на любов, щастлив брак и здраве.

• Магнитната терапия е един от най-древните методи на лечение. Успешно я е използвал в практиката си знаменитият Парацелз. А египетската царица Клеопатра носела на челото си малък магнит като амулет, запазващ младостта.

• Хелиолит, или слънчев камък, като талисман пробужда фантазията, поражда способност към мистични откровения, неочаквани постъпки. При възрастни хора разгаря огъня на младостта. Особено е активен в съседство с нефрит. Лекува нервни разстройства, подобрява цвета на кожата.

• Турмалинът с който и да е цвят освен зелен запазва у човека младостта и силата. Зеленият поглъща излишната енергия, затова е препоръчително да се носи едва след 35-годишна възраст.

• „Възел на дълголетието“ без начало и край произлиза от древното учение на тибетския будизъм (ок. 580 г.пр.н.е.). Знак за съхраняване на вечна младост, красота и здраве. Може да се купи в специализиран магазин. Представлява диаграма и дава енергийното равновесие, нужно на всеки човек за здрав и щастлив живот, философски означава стремеж към разкриване тайната на безсмъртието, вечната младост и красотата.

Източник: dzen.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар