Хю Джакман не мрази крал Чарлз, но смята, че Австралия ще стане република

Въпреки че вярва, че Австралия ще стане република, 54-годишният мъж заяви, че цени и е възхитен от работата на кралското семейство

Актьорът Хю Джакман заяви, че според него е “неизбежно” Австралия да се превърне в република в бъдеще. В разговор с Лаура Куенсбърг от BBC Джакман заяви, че скъсването с британското кралско семейство ще бъде “естествена част от еволюцията на страната”.

Звездата от “Х-мен” добави, че не изпитва “никаква злоба” към крал Чарлз и пожелава на кралското семейство “всичко най-добро”. В предаването той обсъди още терапията, отношенията с децата си и диетата си от 6000 калории на ден.

Родителите на австралийския актьор са от Обединеното кралство и той си спомня, че като дете е празнувал кралски тържества.

“Баща ми ни накара да спрем да правим каквото можем през 1981 г., за да гледаме сватбата на лейди Ди и принц Чарлз”, казва той пред Лаура Куенсбърг, “Пиехме шампанско… в къщата ни нямаше букети, но ако баща ми можеше да си ги позволи щяхме да ги имаме.”

Въпреки че вярва, че Австралия ще стане република, 54-годишният мъж заяви, че цени и е възхитен от работата на кралското семейство.

“Срещал съм се няколко пъти с кралицата, с кралицата майка и с принц Чарлз… и виждам и усещам истинско искрено желание у тях да бъдат полезни на обществото”, каза той.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар