Ще видим ли Брус Уилис и Мерилин Монро в един и същ филм?

Бивши и настоящи филмови актьори вече могат да се снимат заедно на екрана

Брус Уилис може да се появи редом с Мерилин Монро в холивудски блокбъстър с помощта на магията на изкуствения интелект. Актьорът стана първата холивудска звезда, която продаде правата си на технологичната фирма Deepcake, което означава, че образът му може да бъде използван заедно с холивудски звезди от миналото в нови проекти.

Екшън идолът от “Умирай трудно”, който се оттегли от актьорската си кариера по-рано тази година, след като беше диагностициран с афазия – състояние, което засяга езика и речта – стана първата холивудска звезда, която продаде правата си на Deepcake, което позволява неговият движещ се и говорещ образ да бъде използван в бъдещи филми и телевизионни проекти.

Бивши и настоящи филмови актьори вече могат да се снимат заедно на екрана, както разкрива новият документален филм “Tech To The Future”.

Режисьорът на документалния филм Сандро Монети твърди, че тази разработка може да промени Холивуд завинаги, тъй като Deepcake се стреми да се превърне в най-голямата световна агенция за таланти.

“Днешните актьори вече имат шанса да споделят екрана с класически идоли като Кари Грант или Мерилин Монро. Ако тази технология беше на разположение малко по-рано, можехме да видим Елвис да играе себе си в биографичен филм”.

Главният изпълнителен директор на Deepcake Мария Чмир потвърди, че се водят разговори с филмови студия и с наследници на покойни звезди:

“Ние създаваме цифрови близнаци на известни личности и действителният производствен процес не изисква физическото присъствие на знаменитостите на сцената. Това означава, че комици като Чарли Чаплин и Кевин Харт вече могат да бъдат заснети в общ кадър със съвременни актьори.”

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар