Седмичен хороскоп за всички зодии от 11-и до 17-и април

Разберете какво ви очаква през най-цветната седмица от годината

Седмичен хороскоп за всички зодии – любов, кариера, здраве

ОВЕН

В този период личният ви живот е осветяван от зелена светлина. Положението на планетите ви подарява красив и запомнящ се роман. Към вас ще се отнасят много добре, ще ви глезят, ще ви носят на ръце. Наслаждавайте се на чудесното чувство!

ТЕЛЕЦ

Отношенията с колегите и с любимия човек може да напомнят дърпане на въже. Но не всичко е толкова сериозно. Ще успеете така изящно да избегнете всеки конфликт, че в резултат ще се окажете победители, при това без репутацията на партньора или на колегите ви да пострада.

БЛИЗНАЦИ

Вашите нововъведения ще направят истински фурор. Можете рязко да смените дрескода и колегите ви ще започнат да ви подражават. Или пък вашата активност на съвещанията ще привлече към вас повишеното внимание на началството. Главното е да не прекалите с оригиналността.

РАК

Тези дни са един от най-романтичните периоди за вас. Фазите на Луната обострят у вас любовта и нежните отношения, а положението на планетите ви прави обаятелни и привлекателни за противоположния пол. Не пропускайте шанса да започнете всичко отначало!

ЛЪВ

Добър период за почивка за цялото семейство. Но трябва да положите максимум усилия с избора на място. Не е нужно да заминавате далеч от дома, можете да отидете на гости при приятели или да наемете вила.

ДЕВА

Харесва ви пътуване, което ще е свързано със семейни дела.
Не се очаква чувствително влошаване на финансовото положение. По-скоро обратното, разположението на планетите може да открие пред вас перспективи за допълнителен доход в непознати до този момент сфери. Наистина, парите няма да потекат отведнъж, ще трябва да поизчакате.

ВЕЗНИ

Седмицата започва много активно. Ще се занимавате със себе си, с външния си вид и с подготовката на празниците, които наближават, пролетно почистване и т.н. В съответствие с лунните фази разработете план за тренировки и спа процедури -резултатът ще ви зарадва. Особено ефективно ще бъде плуването.

СКОРПИОН

Ще усетите прилив на енергия. Силите и самоувереността ви се увеличават с всеки изминал ден. Романтика в отношенията, отлични перспективи в службата – всичко това ще ви радва и вдъхновява. Семейния празник е най-добре да отбележите сред природата.

СТРЕЛЕЦ

Подходящ период да си направите изследвания -диагнозата ще бъде поставена бързо, при това ще е точна. Но трябва да се отнесете крайно сериозно към избора на специалист. Най-добре е да разчитате на класическата медицина, избягвайте съмнителни полети на фантазията и посещения при знахари.

КОЗИРОГ

В семейството ви сте признат лидер. Всички очакват от вас квалифициран съвет. Затова се гответе – ще трябва не само да раздавате препоръки, но и да отговаряте за това, което сте казали. Ако изведнъж нещо се обърка, критиката няма да ви бъде спестена от страна на потърпевшите.

ВОДОЛЕЙ

Ако любимият ви е готов с часове да слуша душевните ви излияния и да поддържа разговора, ; можете да му простите почти всичко. Очаквате от 1 половинката си възхищение и взаимно разбиране. Ако не ги получите, рискувате отношенията ви да претърпят крах.

РИБИ

Благодарение на разположението на планетите ще се появи шанс да повишите служебното си положение и да прибавите положителни щрихи към репутацията си. Но постоянно ще усещате влиянието на тайни недоброжелатели, които не пропускат възможност да хвърлят сянка върху авторитета ви.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар