Хороскоп за месец март: Какво ви очаква в любовта и работата

Прочетете своя хороскоп за месец март, за да разберете какво ви очаква

Радост за самотните Близнаци и проблеми в работата за Лъвовете.

Овен

Ако не сте уверени в нещо, по-добре не действайте. Това е правилото, от което трябва да се ръководите в този период. Проявявайте чувствителност към близките си – те се нуждаят от подкрепата ви. Партньорът ви ще се държи доста странно, затова бъдете нащрек – не пропускайте детайлите.

Телец

Дори нещо да не ви харесва през тази седмица, едва ли ще имате власт да го промените. Така че дишайте и се успокойте! Ограничете общуванията до минимум, особено със скучни събеседници. През втората половина на периода получавате интересно предложение. Съгласете се!

Близнаци

Всякакви експерименти в тези дни ще ви се удават с успех. Ще можете например да промените прическата си, местоработата или местожителството. Самотните Близнаци могат да намерят половинката си, а несемейните – да получат предложение за ръката и сърцето от любимия човек.

Рак

Споровете няма да доведат до нищо добро. Старайте се да спазвате неутралитет, особено в офиса. Не пилейте сили и емоции за недостойни хора: филтрирайте общуването си! Конфликтите между поколенията могат да се обострят.

Лъв

Дайте си почивка и премислете отново ситуацията. Деловите контакти сега няма да са особено успешни. Докато интимните срещи с партньора и приятели ще ви носят само положителни емоции. Старайте се да не вземате пари назаем’ в тези дни. Няма да можете да ги върнете навреме. Не влизайте в конфликти – ще загубите.

Дева

Бъдете бдителни: мнозина ще поискат да се пошегуват с вас. Като цяло, добре е да приемате всичко с чувство за хумор. Напрежението, натрупало се в делниците, ще свалите с помощта на физически труд. Обърнете внимание на градината. Но не забравяйте след това да отпочинете добре.

Везни

Идеална възможност да пообщувате със семейството, особено с децата. Прекарвайте повече време с близките си, дори ако в службата се нуждаят от цялото ви внимание. Не ходете по магазините – ще похарчите излишни пари за ненужни неща. По-добре спестявайте за по-големи покупки.

Скорпион

Напрегнат период, който няма да ви позволи да дишате спокойно. У дома са възможни неприятности, а в службата – неразбиране с колегите. Помнете, че всичко зависи от вас! Помислете как можете да промените ситуацията в своя полза. Периодът е травмоопасен – бъдете внимателни!

Стрелец

Делата, които сте планирали, няма да се помръднат от мъртвата точка. Ще трябва да потърсите помощ. Но намерете човек, когото го е грижа! Периодът не е особено подходящ за местене и ремонт, отложете ги. Ако имате вила, поработете в градината – ще ви се отрази невероятно добре.

Козирог

Предстои ви благоприятен период! На първо място, това се отнася за деловите задачи и въпроси. Началството ще забележи старанията ви. В отношенията с половинката си бъдете сдържани. Добре е да премълчите някои забележки. Повече се прегръщайте в тези дни!

Водолей

Идеално време за самообразование. Запишете се на курс за чужд език, готварски умения или кинокритика. През втората половина на периода не планирайте важни дела. Подходящо време за диета и разтоварващи дни. Все пак предстои периодът на отпуските и трябва да сте във форма.

Риби

Старайте се колкото може повече да почивате. От това ще зависи работоспособността ви в бъдеще. В никакъв случай не давайте пари назаем, дори да ви помоли близък човек. Звездите препоръчват да посещавате мероприятия и публични места, за да завържете полезни запознанства.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар