„Stranger Things“ се завръща – обявена е датата на излизане на новия сезон

 

 

След 3 години едно от най-популярните постижения на Netflix, Stranger Things, най-накрая се завръща.

Четвъртият сезон ще бъде разделен на две части, като първата ще бъде пусната на 27 май, а втората на 1 юли, съобщиха създателите на сериала.

Съобщението включва още няколко подробности, сред които фактът, че петият сезон ще е последен, но и информацията, че няма да е последната история от света на „Stranger Things“.

Всички съобщения дойдоха директно от Мат и Рос Дъфър, създателите на сериала, в отворено писмо до феновете. Четвъртият сезон включва 9 сценария и освен това е най-големият и дълъг сезон досега, което е една от причините създателите да го разделят на две части. Едно нещо обаче все още не е разкрито и това е точно колко епизода ще има всяка част от сезона.

Мат и Рос също уведомяват феновете, че планът им винаги е бил да завършат популярната история след 4 или 5 сезона и да уверят феновете, че сега всичко най-накрая ще има смисъл. Накрая създателите добавиха, че въпреки че финалът на петия сезон ще отбележи края, това няма да бъде краят на по-широката история.
„Все още има много вълнуващи истории за света на Stranger Things, нови мистерии, нови приключения, нови неочаквани герои“, казаха братя Дъфър.

По-нататъшни планове обаче все още не са обявени и изглежда, че това означава, че в близко бъдеще може да има спин-оф на популярния сериал на Netflix.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар