Хороскоп за месец февруари: любов, пари и късмет

Месечният хороскоп за новия месец вече е тук. Вижте какво очаква зодиите през втория месец на годината

Някои зодии ще се радват на изобилие от любов, други ще имат късмет в работата, а трети ще се насладят на бонуси и неочаквани парични постъпления.

Овен

Домашните дела и всичко, свързано с дома, сега излиза на преден план. Внимателно следете за здравето си. Възможно е както обостряне на хронични заболявания, така и появата на нови. Не се преуморявайте, намерете време за почивка – наложително е!

Телец

Не се суетете напразно. Бъдете внимателни: съществува риск някой от близките ви да ви подведе. Приемете го спокойно! Най-добрият отдих сега за вас е пасивният. Полежете на дивана с книжка в ръка – това е отличен начин за възстановяване на силите.

Близнаци

В службата ви престои напрегнат период. Задачите са много, а времето за изпълнението им не е достатъчно. Помолете близките си да ви помогнат с домашната работа. Вероятно е запознанство с човек, който може да ви устрои изненада в бъдеще. Бъдете нащрек!

Рак

Ако искате да промените нещо в живота си, сега не е най-подходящият момент. В тези дни е най-добре да „легнете на дъното“, да се притаите. Големи са шансовете да срещнете бъдещия си партньор през уикенда. Бъдете неотразими, за да привлечете внимание.

Лъв

Планирайте важните срещи през този период за сутрешните часове. Те ще са най-продуктивни за вас. Вечер, обратното, почивайте. Някои Лъвове ги очаква разочарование от половинката. Не бързайте с изводите и обезателно си дайте време да обмислите ситуацията.

Дева

Постарайте се да не пилеете енергията си напразно. Ако можете да се откажете от някои дела, направете го. Възможни са пътувания, които не сте планирали. Ще трябва да преразгледате графика си. В почивните дни организирайте романтична изненада за любимия човек – ще бъде оценена!

Везни

В тези дни всичко ви се получава „на шест“. При това без да полагате съществени усилия. Колкото може по-често се срещайте с приятели и отделете малко повече от обикновено време за себе си. Не си позволявайте да спорите с началството: ще ви струва скъпо!

Скорпион

Успехът не е на ваша страна. Но ако не се отчайвате, скоро ситуацията ще се стабилизира. Около 23 – 24 февруари очаквайте финансови постъпления, на каквито дори не сте се надявали. Похарчете част от тях за себе си, за да повдигнете настроението си – заслужавате го!

Стрелец

Дошло е време да поработите над грешките. Осъзнайте проблемите си и не се притеснявайте да помолите за помощ специалисти. Децата могат да ви изненадат с постъпките или разсъжденията си. Преди да вземете каквото и да било решение, помислете добре.

Козирог

Прекрасно време за всякакви преговори и помирявания. Дори и силно обидчивите ще ви простят, ако правилно подходите към процеса. Не пилейте пари, а ги харчете умерено и умно. Ако получите изгодно предложение, първо потърсете съвет от близки хора.

Водолей

Постарайте се да правите излишни движения – научете се да делегирате задачи на другите. Приятелите могат да ви подведат – бъдете готови за неочаквани изненади. Времето е коварно, съществува риск от простуди. Ако излезете сред природата, планирайте добре почивката си.

Риби

Добре е да приключите всички важни дела, които дълго сте отлагали „за после“. Затова пък с чиста съвест през уикенда можете да си отпочинете. Очакват ви срещи с приятели. Никакви диети и ограничения! И все пак не е излишно леко физическо усилия.

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар