Хороскоп за първия месец от 2022-ра година

Какво ще ви очаква през първия месец от новата година? Ето какво са ви подготвили звездите!

Хороскопът за месец номер едно от новата година обещава разнообразни емоции за зодиите. Вижте какви са те.

Овен

Настроението в тези дни е „на шест“. Пропускайте покрай ушите си неприятните забележки, не се фиксирайте върху своите и чуждите грешки, прощавайте малките слабости и на себе си, и на другите. В нощта на 14 срещу 15 намислете желание – то обезателно ще се сбъдне.

Телец

Изправени сте пред сложна, но изпълнима задача. И за домашните, и за колегите, и дори за непознатите хора трябва да се превърнете в непререкаем авторитет с репутацията на практичен и рационален човек. Това ще ви помогне съществено да се издигнете по служебната и социалната стълба.

Близнаци

Може да ви се стори, че всичко върви идеално, както е замислено и абсолютно без вашето участие. Всъщност е точно така – звездите са се постарали вместо вас. Но не се отпускайте и не губете контрол, особено на места с голямо струпване на хора и по пътищата.

Рак

Под всякакъв предлог отложете за неопределено време деловите срещи, назначени за тези дни. Могат да възникнат сложности с оценката на собствените възможности и чуждите потребности. По-добре се откажете от поемането на каквито и да било сериозни ангажименти.

Лъв

Избягвайте конфликтите. Звездната ситуация е такава, че практически всички ваши приятели, близки и колеги имат претенции към вас. Причината е, че нагнетявате обстановката и прекалено строго съдите другите. Задръжте мнението си по въпросите на морала за себе си. Малко са шансовете да бъдете разбрани правилно.

Дева

Добре е поне за седмица да си вземете отпуск. Ако е невъзможно, намалете натоварването в службата до минимум. Съзнателно избягвайте непродуктивно и неприятно общуване. Заобиколете се с позитивно настроени хора, култивирайте у себе си оптимизъм и не мислете за нищо лошо.

Везни

Предстоят ви сложни дни във всичко, което се отнася до отношенията и различни договорености. Най-много трудности ви създават делови партньори и близките. Не е изключено всички грешки да бъдат приписани именно на вас. Звездите препоръчват да се запасите с търпение.

Скорпион

Не се откъсвайте от колектива и насъщните му нужди. Ще ви се наложи да поемете ролята на миротворец. С една точно подбрана дума ще разрешите стар конфликт и ще нормализирате атмосферата в офиса. В края на седмицата ви очаква парична печалба.

Стрелец

Чувството за мярка може да ви изневери, особено в храната. Внимавайте, висок е рискът да погълнете нещо с неприятни последствия. Такива тенденции се наблюдават и в покупките. Изчакайте с големите и скъпо струващи придобивки, за да не съжалявате за напразно похарчените средства.

Козирог

Като цяло, всичко ви се подрежда отлично. Но повишената разсеяност може да стане причина за дребни недоразумения. Затова не разчитайте на паметта си, а записвайте всички важни срещи, съставяйте списък за необходимите покупки. И не се намесвайте в чужди работи, без да ви помолят.

Водолей

Емоционално-психическото и физическото ви състояние не са на ниво. Не си струва да правите грандиозни планове. Спокойно-довършете започнатото.
Информацията, който получите в края на седмицата, може да се окаже подвеждаща. Внимавайте и с предложенията от финансов характер.

Риби

През тази седмица ви очакват ярки събития в личния живот, които за миг могат да преобърнат и ситуацията в службата. Ако чуете неприятни слухове за себе си или свои близки, не изяснявайте отношенията и не приемайте нищо присърце. Репутацията ви е безупречна.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар