Защо той обича лошото момиче в теб?

Наскоро Брад Пит  призна в интервю,че Анджелина  продължава да е лошо момиче…, но само пред него. Според експертите, може би това е ключът към тяхната все-така-гореща връзка (добре де плюс десния крак на Анджи). Ето как да имаш същия хипнотичен ефект върху гаджето си.

Секси гледка
Заложи на подходяща гледка, защото, както Знаеш, мъжете обичат с очите си. Сложи секси временна татуиров­ка на дупето си или на вътрешната страна на бедрото. Визуалните намеци от този сорт ще отключат първична­та страна на съзнание­то му, която иска да те има в-е-д-н-а-г-а.

Бъди (малко) агресивна
Притисни го до стената, закопчай го с белезници или нещо подобно, което го възбужда. Страхът и възбудата се проявяват в едно и също място в мозъка. Ще те пожелае още повече, когато предизвикаш чувството му за (приятна) опасност.

Шокирай го
Приложи нова секси стъпка, която ще го накара да (1) се чуди откъде, по дяволите, дойде това и (2) да не му пука, защото му е супер готино. Новите преживявания карат мозъка да произвежда допълнителни количества допамин, който действа като повишава възбудата.

 

19– средно толкова пъти мъжът мисли за секс.

 

Кажи това по време на секс:
Мъжете си признаха коя дума искат да чуят в леглото повече от всичко друго!
41% – По-силно
23% – ДА
21% – Още
11% – УАУ

 

 

Колко нормално е да си лошо момиче? – 8 „странни“ неща, които са си супер нормални

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар