Членовете на тези 3 зодии са ненаситни за секс

 

 

Овните са изключително страстни и го показват в спалнята

Всеки има различен сексуален апетит, но някои зодии са известни с мощното си либидо и ненаситните сексуални партньори.

Скорпион
Скорпионите имат по -голям сексуален апетит от всички други знаци в хороскопа. Тяхната яростна и страстна личност е видима във всички аспекти на живота, особено в спалнята. Сексът с тях винаги е вълнуващ, най-вече защото искат да опитват нови неща.

Телец
За жената Телец докосването е много важно в секса и тъй като тя иска да се държи за ръце или да бъде докосвана постоянно, сексуалният й апетит е много силен.

Тя обаче е много упорита и никога няма да признае, че е инициатор на секса, но и двамата партньори са наясно, че тя винаги косвено намеква за секс. Сексуалният й апетит е с физически характер, така че обърнете внимание на докосването, галенето и дори чувствените масажи.
Овен
Той иска физически предизвикателства и няма по-добро предизвикателство от секса, нали? Сексуалният апетит на овните се предизвиква от адреналин. Те искат да спечелят, а сексът с тях винаги е пълен със страст, игри и експерименти.

Те са изключително страстни и го показват в спалнята. Очевидно техният сексуален апетит е свързан с постоянното желание да играят.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар