Как да върнем късмета и да се отървем уроки

В живота на всекиго от нас понякога настъпва период, когато сякаш всичко ни се изплъзва от ръцете

Задачите буксуват, проблемите възникват сякаш от нищото. Като че ли някой постоянно поставя прът в колелата…

Има обаче прост начин да си върнем късмета и успеха, както и да премахнем евентуален негатив, изпратен от недоброжелатели! За целта е необходимо обикновено кокоше яйце. Кокошите яйца поглъщат негативната енергия. Желателно е и да е прясно.

Измийте го под течаща вода – много е важно да е именно течаща. Изтрийте го с чиста кърпа или салфетка. Внимателно, за да не го счупите, изпишете с мек молив върху него името си, след което поставете яйцето до леглото си, на нивото на главата. Можете да го сложите на нощното шкафче или върху стол. Главното е да е на височината на главата по време на сън. Там то трябва да престои в течение на една седмица! През това време в него ще се натрупа цялата негативна енергия, която ви пречи да направите живота си такъв, за какъвто мечтаете.

След това вземете яйцето и го отнесете в банята

Счупете го и го изсипете в тоалетната и пуснете водата. Ако се случи така, че яйцето да се счупи или да се спука по-рано, трябва да повторите цялата процедура по изчистването от самото начало.

Кокошето яйце притежава уникалната способност да привлича, поглъща и неутрализира отрицателната енергетика, насочена срещу вас от различни недоброжелатели.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар