Отключете късмета и привлечете богатството с аметист и тюркоаз

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Кристалната структура на камъните въздейства магически върху човека. Някои от тях са способни да увеличат вашите доходи и да ви помогнат да успеете


Ако искате да започнете собствен бизнес, но не можете да изберете с какво именно да се заемете, носете със себе си ахат. Той помага да отделите перспективните идеи и направления, да се спрете на нещо конкретно съобразно способностите си. Камъкът играе ролята на консултант. А и сам по себе си ще започне да привлича пари за все още неоформеното ви желание – неслучайно в Европа и Индия той е бил символ на процъфтяване. Тъй като ахатът прави своя стопанин приятен в общуването и красноречив и го пази от зли врагове, докато размисляте, той ще ви подготви за по-нататъшна организация на бизнеса.

Ако не смятате да се ограничите с едно направление на дейност и планирате множество проекти, трябва да носите със себе си авантюрин. Той ще ви придаде увереност в собствените сили, ще увеличи оптимизма ви, ще ви дари с бодрост и яснота на ума. А тъй като в тези няколко направления ще имате нужда от помощта на други хора, авантюринът ще способства за възникването на взаимна симпатия. Практически всеки, на когото предложите да започне бизнес с вас, ще се съгласи и ще вложи средства в общото дело.

Тюркоазът е камък на хората, които не се страхуват да рискуват, и се стремят към победа

Пръстен с тюркоаз или просто камъкът формират безстрашие, сила на духа, напористост. В началото на предприемаческата дейност тюркоазът ще ви е особено необходим. А и след това – източните търговци смятали, че ръката, украсена с пръстен с този камък, никога няма да е в нужда.

Ако смятате да вложите всичко, което имате, за развитие на бизнеса си и сте готови да станете богати, ви е нужен рубин

Маговете го смятат за част от кръвта на дракон, способна да дава власт и да оказва въздействие върху хората. Рубинът придава на собственика си умствена сила и храброст. Той е способен да въодушеви човека за велики дела. Освен това влияе положително върху нервната система, помага да се премахнат депресията и безсънието. Затова, ако сте нервни и спите зле в началото на вашия бизнес, рубинът ще ви помогне и в този случай. Дори ако нищо не разбирате от новото за вас дело, рубинът ще привлече успеха към вас.

Случва се в началото на бизнес начинанието то да буксува заради липса на средства

Искате заем от банката, ипотека, пари от приятели? Тогава ви е нужен опал. Той ще ви помогне да се сдобиете с тях. Опалът развива интуицията и способства за вдъхновението, затова с този камък винаги ще чувствате как можете да повлияете върху друг човек, и вдъхновено ще го убеждавате. А опонента ви ще направи щедър.

Опалът просветлява разума, прогонва страховете, асоциира се с чистите помисли и съчувствието

Ако пък имате свой бизнес, той се развива, вие искате да живеете в мир с всички, да не враждувате с конкуренти, да не се страхувате от удари под пояса или ви предстоят преговори и трябва да убедите някого да обедините усилията си – носете гранат. Той прогонва мъката, стимулира волята, дава на собственика си власт над хората.

Отивайки на среща, можете да поставите гранат в джоба си – с него ще убедите всички да се съгласят с вашите условия

Само не забравяйте да обърнете внимание на ръцете на тези, с които смятате да се договаряте: дали някой от тях не носи пръстен с гранат? Тогава ще се наложи да сравните по размер вашия с чуждия камък. Имайте предвид, че гранатът трябва да свикне с вас – поносете го някоя и друга седмица, преди да отидете на важни преговори.

Защита от всякакви измами в бизнеса ще ви осигури александритът. Ако го носите, никога няма да извършите постъпка, която ще ви причини вреда и ще доведе до загуба на пари. Александритът уравновесява разума и
емоциите, това е камъкът на процъфтяването и успеха. Ясновидците го използват за усилване на способността да прозират, в бъдещето. С александрита винаги ще разберете с какво ви заплашва дадено предложение или вложение на средства. Имайте предвид обаче, че той е рядък и много скъп камък. В повечето случаи пръстените с александрит са имитация. Никога не рискувайте да си купувате бижута с александрит от непознати.

Случва се човек да е вложил средства в бизнеса си, а след това да се разочарова от него

Или обстоятелствата са такива, че го принуждават да закрие предприятието. Парите, разбира се, трябва да се върнат и най-добрият кристал за тази цел е аметистът. Той ще ви помогне спокойно, без нерви да получите достойна компенсация за загубите.

Друга ситуация: започнала е да ви дразни работата, началникът ви се заяжда с вае, не ви харесват колегите, всичко върви наопаки… Носете със себе си аметист. Той ще ви помогне не само да се избавите от проблемите и да уредите отношенията, но и да намерите нови привлекателни страни във вашата дейност.

Диамантите, колкото и да е странно, са способни да попречат и на работата за другите, и на собствения бизнес. Затова, ако една сутрин се събудите и почувствате, че не ви се ходи на работа, не искате да печелите пари, не носете украшения с диаманти. И не ги носете в близките седмици, защото рискувате да се разорите или да изгубите работата си и дълго да не можете да си намерите нова. Спокойно, без риск, могат да носите диаманти само онези, които притежават достатъчно състояние, позволяващо им да не работят, или които са осигурени от своя съпруг. Или съпруга…

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар