Седмичен хороскоп за всички зодии – 22 – 28 февруари

Разберете какво ви очаква и как трябва да реагирате на предизвикателствата на Съдбата през последната седмица от февруари


ОВЕН

През цялата седмица ще ви е сложно да плувате срещу течението, да противостоите на обстоятелствата, които често не са във ваша полза. Но трябва да се постараете. Избавете се от илюзиите и стереотипите. Вероятни са проблеми с финансите. Внимавайте за евентуална измама.

ТЕЛЕЦ

Периодът е наситен: общуване, запознанства, нови делови и творчески партньори. Дните в средата на януари са успешни. Не зацикляйте върху убежденията си – отчитайте и мнението на околните. Нямате основание да проявявате недоверие към партньора. Не пришпорвайте събитията.

БЛИЗНАЦИ

Обстоятелствата ще ви накарат да ревизирате ценностите си, да придобиете нови духовни ориентири. Няма да ви е лесно, но ще е за добро. Прекалената емоционалност обаче не ви позволява да оцените обективно собствените си сили. Имате нужда да останете насаме със себе си.

РАК

За вас започва сложен период. Усещате дефицит на енергия, което се отразява на самочувствието и работоспособността ви. Старайте се повече да си почивате и да не се натоварвате с излишни проблеми. Има риск да се сблъскате с измама или с последствията от собствените си грешки.

ЛЪВ

Седмицата е време за обновление, творческа активност и самореализация. Ще ви се прииска да се отървете от баласта, който ви пречи да вървите напред. Решението ви е правилно, но не бива напълно да се отричате от „стария свят“. Има риск да попаднете под чуждо влияние.

ДЕВА

Получавате шанс да спечелите пари, да участвате в интересни проекти, да създадете нови делови връзки. Но не вършете необмислени постъпки, а се посъветвайте с компетентни хора. Към края на периода ще сънувате почивката – всичко се променя със скоростта на светлината.

ВЕЗНИ

Активността и предприемчивостта ви дават отлични резултати. Но сте склонни да игнорирате съветите и мнението на колегите, затова рискувате да останете без подкрепа. Проблемът е, че в момента не виждате по-далеч от носа си, затова не можете да оцените адекватно постъпките си.

СКОРПИОН

Убедени сте, че съществуват само две мнения: вашето и неправилното. Нищо чудно, че такава позиция отблъсква околните. Бъдете лоялни, иначе ще изгубите приятелите си. Избягвайте конфликтите. Ако имате възможност, вземете таймаут и се опитайте да възстановите силите си.

СТРЕЛЕЦ

Вероятни са разногласия с хора от по-старото поколение или началството. Трудно ви е да се договаряте и да решавате делови въпроси. Пътуванията и срещите ви носят и полза, и удоволствие. Но ви е трудно да се концентрирате, да въведете ред в мислите си. Намерете уединение.

КОЗИРОГ

Твърде остро реагирате на всякакви забележки и дори неутралните изказвания подозирате в неискреност и двусмислие. Отпуснете се и престанете да търсите черна котка в тъмна стая. Периодът ви предлага увлекателни занимания. Вашият егоизъм и желанието да направите впечатление, са срещу вас.

ВОДОЛЕЙ

През тази седмица е вероятно напрежение в семейството. Изплуват стари, обиди, нерешени проблеми, за които отдавна сте забравили. Ще трябва да се справите с тях именно сега. Периодът за вас е време на промени. Добре е да се приспособите към измененията, но няма да е лесно.

РИБИ

В тези дни сте настроени войнствено, а импулсивните ви постъпки могат да доведат до конфликти, травми и аварийни ситуации на пътя. Контролирайте се, за да не си навлечете неприятности. Причината е, че ви е трудно да спазвате правилата. Можете да се окажете в плен на илюзии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар