Как да мисли постоянно за теб? Ето решението

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Според секс терапевта Лора Оутс сексът никога не трябва да бъде скучен

Сексуалните фантазии са много здравословни за една връзка и те не изчезват, дори ако сте в дълга връзка.

Според секс терапевта Лора Оутс сексът никога не трябва да бъде скучен.

От дългогодишната си работа с индивиди и двойки тя откроява тези пет най-често срещани сексуални фантазии при жените във връзка.

Загуба на контрол

Наречете го ефекта „Петдесет нюанса сиво“, но много жени искат да оставят контрола на мъжа в сексуалната игра. Оутс казва, че това се е оказало често срещана фантазия сред жените дори преди популярната серия от книги и филми. Ако сте в настроение да завържете и да сложите воал на очите си, не се притеснявайте, вие сте в компанията на милиони жени!

Секс на необичайно място

Радването в спалнята е добре, но жените понякога мечтаят да правят секс на необичайни места. Най-високо в списъка с желани места е сексът в хотелска стая с изглед към океана, сексът на плажа, сексът на кухненската маса или чувственото изследване на тялото на вашия партньор във ваната или душа.

Секс с непознат

И когато имат връзка, жените фантазират за секс с приятен непознат, т.е. горещи секс игри без задължения и натиск от ежедневието. Споделете желанията си с партньора си и след това се отдайте на този примамлив сценарий – заедно. Играйте непознати, които току-що са се срещнали в бар, а след това наемете хотелска стая.

Ролева игра

Независимо дали фантазирате за мъж в униформа, секси професор, палав лекар или фитнес треньор, който иска максимума от вас, секс ролевата игра е здравословен начин да изразите фантазиите си, стига и двамата да ги харесват., казва Оутс.

Секс на публични места

60 процента от жените във връзките си фантазират за секс на публични места, установи Оутс. Независимо дали е опасност да бъдете „хванати“ в действие, търсене на вълнение или просто желание да излезете от рутината, тази сексуална фантазия се нарежда най-високо в списъка на жените във връзките.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар