Вижте кой е вашия персонален звезден код и разберете каква ще е съдбата ви

С помощта на персоналния звезден код можете да определите периодите на доминиране на дадена планета в хороскопа си

Така ще узнаете кога кои ваши начинания ще се окажат успешни. Например, докато в живота ви властва Венера, можете да завързвате романи, да встъпвате в брак, но не се надявайте на издигане в кариерата. Затова пък, когато над останалите планети вземе връх Марс, можете да го направите. Накратко, по персоналния си звезден код можете да узнаете на кое да обърнете специално внимание!

Звездният код на човека показва енергиите на кои планети играят най-голяма роля в съдбата му и кои практически не оказват влияние. Той се изчислява по датата и времето на раждане. Да допуснем, че сте родени на 8 юни 1964 година, в 08:30 ч. Записваме: 08.06.1964,08:30. От кои цифри се състоят датата и времето на вашето раждане? 1, 3, 4, 6 (два пъти), 8 (два пъти), 9.

Единицата в астронумерологията съответства на Слънцето, тройката показва, че сте под влиянието на Марс, четворката е число на Меркурий. Удвоената шестица покажа мощното влияние на Венера, а осмицата – на Сатурн. Деветката е показател за влиянието на Нептун.

Липсата на 7,5 и 2 показва, че Уран, Юпитер и Луната нямат власт над вашата съдба

За да узнаете скрития в тази дата потенциал на влияние на звездната енергия, съберете числата, показващи времето на раждане (0 + 8 + 3 + 0 = 11), и ги умножете по поредния номер на деня, месеца и годината: 11 х 8 х 6 х 1964 = 1036992. Ето това е

ВАШИЯТ ЗВЕЗДЕН КОД

Сега да начертаем графиката на влиянието на планетарните енергии, за да определим кога в живота ви доминира дадена планета. За целта поставете на хоризонталната линия годините на вашия живот (от 0 до 100), а на вертикалната – числата от 0 до 9 – показатели на количеството планетарна енергия. Въз основа на цифрите в звездния код и на периодите на въртене на планетите с разноцветни линии постройте графиките на влияние на небесните тела, които
не са „безразлични“ към вас. В нашия пример това са Слънцето, Марс, Меркурий, Венера, Сатурн и Нептун.

Постройте „слънчевата“ графика. Получилият се в примера звезден код е 1036992. Периодът на въртене на Слънцето е 11 години: поставяме първата точка в графиката (момента на раждане) на вертикалната права на ниво 1. След това отчитаме 11 години по линията на живота и поставяме втората точка на ниво 0. След това след още 11 години – на 22-годишна възраст, поставяме точка на ниво 3. След това на 33 години показателят на слънчевото влияние ще е равен на 6, на 44 години той се издига до максимума-9, остава на това ниво до 55 години и към 66 пада до 2.

А след това всичко се повтаря отново

На 77 години -1, на 88 – пада до 0 (в това време вероятно завършва животът или има сериозно заболяване). Ако тази граница е преодоляна благополучно, на 99 години слънчевата енергия ще се повиши до 3 и следва подем: 6, 9,9,2.

На същия принцип постройте и останалите графики: показателите на енергията остават неизменни: 1, 0, 3, 6, 9, 9, 2 – променя само продължителността на периодите в живота. В резултат се получава следното.

От 10 до 41 години преобладаващото влияние в живота на човека в нашия пример оказва Венера.

От 41 до 52 години животът му се подчинява на Слънцето. От 52 до 53 нашият персонаж може да избира област на приложение на силите си или в слънчевата, или в нептунианската сфера. А от 53 до 60 години Нептун става пълновластен владетел на съдбата му. От 41 до 52 години животът му се подчинява на Слънцето. От 52 до 53 нашият персонаж може да избира област на приложение на силите си или в слънчевата, или в нептунианската сфера. А от 53 до 60 години Нептун става пълновластен владетел на съдбата му.

От 60 до 65 години той ще „споделя трона“ с Марс, а от 65 до 68 настъпва времето на едноличното управление на Марс.

От 68 до 75 години отново е под властта на двама управители: Марс и Меркурий.

ПЕРИОДИ НА ВЪРТЕНЕ НА ПЛАНЕТИТЕ

1 – число на енергията на Слънцето, период на въртене – 11 години

Слънчевата енергия дава сили за самореализация във всички области на науката и изкуството, предизвиква творчески подем, позволява да постигнете слава и успех в избраното поприще. Хората, в чийто живот е настъпил период на слънчево влияние, са привлекателни за противоположния пол, могат да организират всяко дело и да увличат останалите.

2 – Число на енергията на Луната, период на въртене – 19 години

Енергията на Луната обостря интуицията, ставаме чувствителни, неспокойни, по-остро усещаме мъката на околните. В този период трябва да се обърне внимание на подсъзнателните желания. Вслушайте се във вътрешния си глас, но се старайте да укротите чувствата си, иначе ще бъдете отнесени от потока неконтролируеми емоции.

3 – Число на енергията на Марс, период на въртене -15 години

Когато властва Марс, сме в състояние да показваме високи спортни резултати, да демонстрираме сила и нашата издръжливост. Това е време за активна дейност без почивка. Тя носи успех в бизнеса, можем да се издигнем в кариерата. А бездействието и неизразходваната енергия водят до деградация.

4 – Число на енергиите на Меркурий, период на въртене -17 години

Когато преобладава енергията на Меркурий, разумът взема връх над чувствата. Занимавайте се с научни изследвания, планиране, перспективни проекти и други дела, изискващи строги изчисления и методична обработка на данните. В този период са по силите ви всякакви открития!

5 – Число на енергиите на Юпитер, период на въртене – 12 години

Юпитер е наричана от астролозите Планета на голямото щастие. Енергията му носи спокойствие, увереност в собствените сили, примирява с околната действителност и помага да постигнем успех във всичко. Встъпване в брак, раждане на деца, изграждане на кариера – Юпитер ще благослови всяко начинание! Възползвайте се от момента: старайте се да спечелите уважението на роднини, колеги, ръководители.

6 – Число на енергията на Венера, период на въртене – 8 години

Когато управлява Венера, настъпва времето на малкото щастие. Печелим лесни победи и постигаме успехи на любовния фронт. Благодарение на венерианската енергия познаваме радостите на секса, достигаме върхове в изкуството и занаятите. Венера дарява материално благополучие, внася в живота стабилност и богатство. С една дума – времето на прословутото еснафско щастие.

7 – Число на енергиите на Сатурн, период на въртене – 29 години

При доминирането на Сатурн получаваме възможност да реализираме само едно – най-главното дело в живота си. Но търпим неуспех, ако не умеем да се концентрираме, губим време за развлечения и удоволствия. Подредете приоритетите си, научете се да жертвате малкото заради постигането на голямото и ще сте успешни, богати и здрави.

8 – Число на енергиите на Уран, период на въртене – 84 години

Уран в астрологията се нарича Планета на свободата и неочакваните поврати. Периодите на неговото управление се ознаменуват с резки изменения в живот, с подаръци от съдбата, с внезапни озарения. В това време върху вас може да се изсипе изненадващ златен дъжд – наследство например! Но нищо не си пожелавайте предварително. Все едно, енергията на Уран ще ви принуди сто пъти да промените плановете си.

9 – Число на енергиите на Нептун, период на въртене – 13 години

Енергията на Нептун изпълва душата със светли, радостни емоции, позволява да се издигнем над суетата. Управлението му е уникален шанс да вземем съдбата в собствените си ръце, да започнем живота, за който по-рано само сме мечтали. Ако обстоятелствата ви устройват напълно, отпуснете се, доверете се на съдбата и й позволете да ви води.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар