Няколко абсурдни причини да се омъжиш

…плюс 5 правилни довода да произнесеш заветното: ,ДА”!

Защото той ти направи предложение. И само един Господ знае дали такова щастливо събитие ще те споходи в живота втори път, а не искаш да прекараш старините си в компанията на две котки и „Листопад“ като леля си.

Защото случайно видя на витрината на един салон булчинска рокля, в която се влюби лудо от пръв поглед. И понеже все още не е излязла модата на булчинските рокли като ежедневно офис облекло…

Защото ти е дошло до гуша от срещи и свалки и по-скоро би се подстригала нула номер, отколкото да излезеш пак на изходна точка.

Понеже може пък, като сложи халка на пръста си, да вземе да порасне най-накрая?!

Понеже ти е време „да си оправиш живота“. Тоест да се преквалифицираш в хомосапиенс бижу за нечие луксозно возило и в ходещ мол справочник Така де, толкова жени го правят, ти да не си по-глупава?!

Понеже той те обича с цялото си сърце и те носи на ръце. Вярно, че ти просто го харесваш… донякъде, но пък идеално щастие на тоя свят няма.

Защото кой иначе ще се погрижи за този мъж, когато влезе в поредния предме… теоритен синдром?

Понеже в една книга на тема „любовни взаимоотношения“, която прочете, пишеше, че когато ходиш с един човек дълго време и той ти предложи брак, ако не приемеш, ви чака голяма криза и има сериозна опасност да се разделите.

Защото, откакто се помниш, една от мечтите ти е била да отидеш на екскурзия до екзотична дестинация. А за пръсването на толкова пари си е нужна сериозна причина.

Защото искаш да натриеш носа на бившия си, който те заряза.

Защото смяташ, че по-добра партия от тази няма да намериш

За да може майка ти най-накрая да нормализира границите на кръвното и да спре със „спонтанните“ изказвания в духа на това: „Онзи ден в градинката с люлките при мен дойде един дребосък с еееей такива големи бузи и…“

КАЖИ МУ ,ДА“, АКО:

  1. Обичаш го и искаш целият свят да знае, че си само негова.
  2. Дори една банална разходка в проливен дъжд ти се струва по-забавна от епизодите на „Сексът и градът” когато е с него.
  3. Независимо дали се намираш на някой самотен планински чукар или си сред шумна тълпа на дансинга в дискотеката, той не ти излиза от главата.
  4. Когато си с него не спираш да се смееш.
  5. Откакто той се появи на хоризонта преливаш от енергия и тоооолкова много обичаш живота!

 

 

20 знака, че трябва да е ожениш за него!

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар