Фън-шуй за оптимизиране на паричните потоци

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Фън-шуй е източно учение за енергийното благополучие на жилището и неговите взаимовръзки


За оптимизиране на паричните потоци и изобилието трябва да започнете от себе си и едва след това да преминете към работа с вашето жилищно пространство.

Общото правило в езотериката по отношение на парите гласи: „Ще ви бъде дадено толкова, колкото сте готови да удържите“. Затова започнете от себе си и постепенно се движете към набелязаната цел. Задайте си няколко прости въпроса. Доволни ли сте от своята работа, от избраната професия? За подобряване на материалното си положение разчитате на себе си или например на изгоден брак? А може би на помощта на роднини, родители, деца? На държавата? На свръхестествения късмет?

Какво означава според вас „повече пари”: два пъти повече, много повече – поне с 1000 лв. на месец повече?

Можете ли да печелите повече на работното си място? А в същата сфера, но в друго предприятие? Лично за вас какъв е възможният максимум? Отлично! Към него ли се стремите, или ви устройва средно ниво? А какво не ви достига, за да печелите повече: протекции, талант, постоянство, здраве?

Трезво оценете ситуацията и си дайте сметка откъде всъщност биха могли да постъпят средства, как можете да разширите паричния поток.

Ако залагате на себе си, на първо място, трябва да активизирате направлението на Славата или на феникса (юг). Най-важно е правилното оформление на работното място. Ако разчитате на помощ от доброжелатели, трябва да се погрижите за Черната Костенурка и да активизирате сектора Помощ (север). И накрая, всички без изключение могат и трябва да усилят в жилището стихията на парите, а като най-близко нейно въплъщение – Метала (запад) и енергията ян (червения цвят в интериора на жилището).

Разбира се, съдбите и ситуациите при различните хора са различни

Но е изцяло във вашата власт да „настройвате“ щастливите „случайности“ с помощта на учението фън-шуй. Пари има достатъчно за всички. Както за всички има достатъчно слънчева светлина или вода, животворна енергия ци. А стихията на парите се приравнява към основните стихии, управляващи живота на човека. Тя не е включена във вълшебната пентаграма на фън-шуй. Но там, където има достатъчно ци и са създадени необходимите условия, лесно се привлича и паричният поток.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар