Хороскоп за декември: какво очаква зодиите през най-празничния месец от годината

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Макар че есента и зимата у мнозина предизвиква меланхолия, тъга, дори ги довежда до депресия, през декември това не важи за целия Зодиак…

ОВЕН

За Овните декември не е особено успешен. Те ще се сблъскат с големи финансови трудности. Парите ще се топят с такава скорост, че ще се наложи да се обърнат за помощ към близките си. Ако имате „бели пари за черни дни”, не ги използвайте, тъй като периодът може да продължи. По-добре се научете да икономисвате. В службата нещата също не са розови. Обстановката се нажежава. Бъдете по-меки и сдържани, за да предотвратите евентуални конфликти.

ТЕЛЕЦ

Ситуацията за този знак е съвършено различна. Месецът с пълно право може да се нарече щастлив за Телците. Кариерата ви е във възход, разработват се нови интересни проекти, които ще ви дадат възможност да се проявите, финансовите трудности са зад гърба ви. Независимо от това не пестете пари, а по-добре се поглезете като подарък за усилията. Не забравяйте и личния живот. Ако на любовния фронт цари затишие, поемете инициативата в свои ръце. Опасност за вас през декември са само съмнителните авантюри, свързани с вложения на средства.

БЛИЗНАЦИ

През този месец животът ви ще направи остър завой, ако успеете да се простите с миналото. Старата работа, скъсаните връзки, бившият партньор – забравете за всичко това. Тогава пред вас ще се разкрият светли перспективи. Не си поставяйте цели, които не можете да реализирате в кратки срокове. По-добре е да се движите напред с малки крачки, да се справяте с по-леки задачи. Вгледайте се в най-близкото си обкръжение. Може би там има хора, на които е добре да простите. Няма да имате проблеми с финансите през декември.

РАК

Раци, бъдете внимателни с парите. Висока е вероятността от измама от страна на близки хора, които могат да вземат пари назаем и просто да изчезнат. Вие също не бива да вземате заеми или кредити. Проблемите през този месец могат да бъдат решени със собствени сили. В семейния ви живот нещата също не вървят гладко, но причината за това сте вие самите. Вместо думи са нужни действия. Тогава половинката ви ще разбере дълбочината на вашите чувства.

ЛЪВ

През декември е най-добре да се въздържате от вземане на съдбоносни решения. Ако планирате грандиозна покупка, разгледайте възможните варианти, но отложете сделката с няколко месеца. Съберете мислите си и се съсредоточете върху работата си. Личният ви живот ви коства твърде много сили, а това ще се отрази негативно на кариерата ви. Ситуацията на любовния фронт напълно зависи от самите вас. Ако леко намалите своята взискателност към половинката си, ще получите верен и надежден партньор.

ДЕВА

Този месец за вас ще е истински празник в службата. Целият ви труд най-накрая ще бъде възнаграден и парите ще потекат буквално като река. Не се опитвайте да завържете сериозни отношения през този месец – това няма да доведе до нищо добро. За да внесете разнообразие в личния си живот, можете да се задоволите с лек флирт. Ако вече имате сериозен партньор, откритият диалог ще може да разреши кризата. През този месец са възможни проблеми със здравето, така че се пазете.

ВЕЗНИ

През декември можете да завържете нови запознанства, ако преодолеете страховете си и се държите по-открито. Не се задържайте до късно в службата. Това може да се отрази негативно на вашето здраве. Диетата и лечебната гимнастика са оптимални като профилактика на множество заболявания за представителите на знака. Внесете разнообразие в живота си и по-често се появявайте в компании. В семейството половинката може да ви подготвя приятна изненада.

СКОРПИОН

Декември за вас е „семеен” месец. Добре е представителите на знака да се потопят изцяло в личните отношения и да глезят партньора си, да се помиряват с близките си, да търсят и да правят компромиси. Особено внимание обаче отделете на собственото си здраве. Ако имате хронични заболявания, декември ще е най-подходящото време за тяхното сериозно лечение. С финансите всичко ще е гладко. В службата ситуацията е спокойна. Възможно е обаче да се появи вариант за допълнително заплащане. Не се отказвайте от тази възможност.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците през декември могат да платят за своето безгрижие и твърде голямото си лекомислие при боравенето с пари. Ако представителите на този зодиакален знак са участвали в някакви съмнителни авантюри, в този период ще им се наложи да се изправят лице в лице с последствията от тях. В същото време, ще имате възможност да се изкачите по кариерната стълбица. Ако приложите своите таланти, трудът ви със сигурност ще бъде оценен по достойнство. В личния ви живот е възможно да се появят проблеми. За да избегнете конфликтите, най-добре е в този месец изцяло да се посветите на работата си.

КОЗИРОГ

В този период за вас настъпват кардинални изменения в професионалната сфера. Най-накрая ще се отплатят годините усилен труд, добрата репутация и полезните връзки. Не се отказвайте от примамливи предложения, В тези дни е необходимо при всяка ситуация да запазите спокойствие и да не се спирате пред трудностите, които ви се изпречат на пътя. Неуспехите само ще закалят вашия характер.
В личния ви живот обаче атмосферата не е безоблачна. Половинката ви започва да критикува решенията ви и не ви подкрепя по много въпроси. За да избегнете конфликтите и да се разсеете, заминете на семейна почивка.

ВОДОЛЕЙ

Декември ще бъде труден месец за вас. Възможни са чести срещи с многобройната ви фамилия, с близки и далечни роднини. Това обаче е възможност да възстановите и скрепите семейните връзки. Което ще ви коства доста усилия. С половинката е възможно да възникнат проблеми. Ще се окаже, че твърде много неща сте премълчавали в отношенията и затова сега ви нямат доверие. Представителите на знака трябва да са много внимателни в службата с колегите си. Сред тях има завистници, които може би именно сега ще решат да обявят открита „война”.

РИБИ

За Рибите декември е изпълнен с грижи. Представителите на този знак ще въртят педалите до пълно изтощение. Затрупани сте с проблеми и в службата, и у дома. Ще се наложи изцяло да пренаредите графика си, за да успеете да се справите със създалата се ситуация. Бонус през този период за вас ще стане неочаквана печалба. Независимо от проблемите, ситуацията с финансите се стабилизира. Не давайте обаче пари назаем дори на близки роднини. Макар че почти няма да имате време за това, добре е да проявите загриженост и към партньора си, за да не се почувства пренебрегнат.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар