В тези три знака се раждат най-лошите мъже – Помислете преди да кажете ДА

Овен, Телец и Лъв са най-зле за сериозна връзка

Ако вашият партньор не допринася за емоционална връзка, е малко вероятно връзката или бракът да бъдат успешни. Всички ние заслужаваме връзки, които ни изпълват, здрави, вълнуващи и ни помагат да станем по-добри хора.

Не се задоволявайте с връзка, която не ви дава нищо и трябва да направите всичко сами. Това са зодиите, които почти никога не се притесняват във връзките или брака.

Овен

Той ви вижда само когато му е удобно. Той ще прекарва време с вас, само ако не се намесвате в плановете му. Ако нещо (или някой) е по-добро, то лесно изчезва от живота, сякаш никога не е било там. Той е най-важен за себе си и винаги поставя себе си на първо място.

Телец

Ако го поканите на събитие като шоу, концерт или танц, той ще дойде, но ще съжали, че е дошъл. След това той ще се държи така, сякаш ви е направил услуга и ще я използва, за да ви накара да правите нещата, които обича. Често се чудите дали е по-добре да бъдете с приятели или с него.

Лъв

Той никога няма да е първият, който ще каже „Обичам те“ и никога няма да започне любовна връзка или да покаже привързаност. Той не иска да изглежда зле, затова ще отговори, когато му кажете, че го обичате. Ако никога не казвате думата „любов“, той няма да я каже. Изглежда, че е пропуснал урока на даване и вземане, когато става въпрос за интимност, защото изобщо не взема предвид вашите нужди.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар