Събрахме за вас най-мощните и ефективни магически ритуали за дома

Преди векове майките умеели да лекуват децата си. Смятало се, че човек, свързан с кръвни връзки, може да изцели всеки недъг. В особено трудни ситуации се прибягвало и до помощта на отвъдни сили


Всяка жена в детеродна възраст разполага в арсенала си със заклинания за почти всякакви случаи в живота: защита от властимащите, от несправедливи съдии, против болести, против лоши очи и т.н. При това те са базирани не само на думите. Подобни заклинания представляват уникално съчетание от думи, желания, мисли, действия и специални спомагателни предмети.

Днес малцина практикуват в бита си такива техники, но все пак е добре да се познават. С тяхна помощ можем да предпазим дома си от беди и нещастия, да успеем да противостоим на негативно въздействие от страна на други хора, да осигурим За себе си и близките си успех, благополучие и процъфтяване.

Една от основните стаи в жилището е спалнята

Особено важно е да се хармонизира пространството, ако стаята се обитава от млада двойка. Смята се, че легло, разположено до прозореца води до постоянни раздели. Добре е съпрузите да спят на общо легло, а не на две отделни.

Събраните едно до друго легла също не са най-подходящият вариант, ако искате да избегнете разногласията в отношенията и проблемите в интимния живот. Препоръчва се също така младите да използват обща завивка, а не две отделни. Всяко препятствие между телата на партньорите води
след себе си енергийно разделяне. Крайно важно е да не се допуска подобно нещо, особено в първите няколко месеца от съвместния живот.

Ако по време на сън тялото е разположено с краката към изхода от стаята, то през нощта го напускат жизнените сили. Обичаят да се изнася покойникът с краката напред, е тясно свързан с това вярване.

Обезателно е нужно правилно да разположите и огледалата в жилището си

В спалнята в никакъв случай не трябва да се поставя огледало, което да отразява спящите, дори и само част от тялото. Огледалото в коридора трябва да се намира встрани от вратата, а не срещу нея Още от древността на този предмет от бита са приписвани магически свойства и е смятан за врата към отвъдното.

И тук отново си припомняме поверията за покойници. Ако в дома се намира тялото на починал човек, огледалата задължително се покриват с тъмен плат, за да не „запомнят“ скърбите и мъката, а душата да не се заблуди в „огледалния свят“.

Ако искате да привлечете парите в дома си, добре е да спазвате някои ритуали. Редовно бройте парите в портфейла си. Не давайте и не вземайте назаем вечер, особено след залез слънце.

Под изтривалката на входната врата можете да поставите няколко монети с „ези“ нагоре

А под покривката на масата в кухнята – банкнота. Никога не събирайте трохите от масата с ръка. Не изхвърляйте нищо от прозореца, дори и да става дума за обикновен фас от цигара. Това
действие води след себе си изтичането на материалните ценности от жилището.

В дома си можете да скриете няколко „съкровища“

Поставете монети и банкноти на трудно достъпни места: в няколко книги в библиотеката, зад бюрото, под дрехите в гардероба. Всеки път, когато поставяте паричките на скрито място, казвайте: „Пари при парите отиват“. И тогава благосъстоянието със сигурност ще дойде при вас, тъй като навсякъде ще се заобиколите с различни суми пари.

Когато ви идват гости, трябва да сте особено внимателни. Не им разрешавайте да мият съдовете в дома ви -това може да доведе до раздори в семейството.

Обичаят да се черпят гостите, също има солидни основания в древните традиции

Ако в дома се отбелязва някакъв празник, трябва да сервирате за всички поканени плюс още един прибор – за нечакания гост. Дори и мястото да остане свободно цялата вечер, тази проста поличба ще привлече в дома ви мир и богатство. Този обичай има и напълно практическа насоченост. Ако изведнъж се появи нечакан гост, домакинята няма да се суети и притесни, за да му сервира.

Когато гостите напускат дома ви и започнете да прибирате масата, трябва да обърнете внимание на няколко момента. В никакъв случай не дояждайте храна от чуждите чинии и не допивайте питието от чуждите чаши – неволно можете да си навлечете болестите на другите.

Не се препоръчва да се пилее храната, особено това важи за хляба насъщен

Съберете остатъците в отделен пакет. Хляба натрошете на птиците на следващия ден, а остатъците дайте на бездомните животни.

Има множество битови поверия и поличби, които могат да предсказват бъдещето или дори да му повлияят. Ако често сядате на ъгъла на масата, има голяма вероятност в близко време да се сдобиете със собствена жилищна площ.

Счупените или напукани съдове трябва веднага да се изхвърлят, за да съхраните в дома си хармонията и да не допуснете разногласия и конфликти под покрива си. Ако връщате или давате на някого някакъв съд (буркан, кутия, купа, кофа), обезателно трябва да поставите вътре нещо, може и дребна монета. Давайки част от своето, ще го получите обратно в увеличен еквивалент.

Не се гледайте едновременно с друг човек в едно и също огледало – на караница и на раздяла е на някакво имущество. За две млади момичета това може да означава, че могат да се влюбят в един и същи младеж.

И накрая, най-главното

Към това поверие трябва да се отнесете с особено уважение. Ако правите нещо за жилището си от изброеното в тази статия, никой не трябва да знае за това. Вие го правите за себе си и за дома си. Всичко това не бива да се вижда от чуждо око (а понякога то бива и неблагосклонно).

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар