Магия с цветни свещи – върнете любовта и разбирателството у дома

Когато нощите са тъжни, а дните – мрачни, само светлината може да прогони тъгата и унинието


Какво може да е по-символично от горящата свещ? Олицетворение на слънцето, на огъня в примитивното огнище на първобитния човек, на пламналата жарава в жилището на богатите и колибите на бедняците, на ласкавия пламък в камините на нашите прабаби…

Добър съсед и верен приятел

Споменът за щастливото съседство под един покрив с опитомения огън живее в нашето подсъзнание. Играта на езиците на пламъка е завладяващо зрелище, способно да прикове погледа задълго, защото в него е заключено историческото детство, записано в подкорието на всеки от нас. И медиците не напразно отбелязват, че равномерното блещукане на пламъка успокоява нервната система, щом в дома гори огън, значи всичко е наред.

Но не само огънят на свещта оказва положително влияние: нейният цвят също има дълбок символичен смисъл, разбираем само за нашето подсъзнание.

Бели свещи, бели ядове!

Запалвайки снежнобели свещи, имайте предвид, че те ще насочат вашите сили към решаване на отдавна назрели въпроси и проблеми, ще изискват премерени действия и обмислени постъпки, ще ви помогнат да се издигнете над суетата и да се отърсите от ежедневието. Бялата свещ ще изчисти дома ви от негативна енергия, ще ви помогне да се справите със съмненията и да се концентрирате върху разгадаването на най-сериозните въпроси.

Любов и страст

Рубиненочервените свещи отговарят за активното съзидание, радостта в живота и щастието на земната любов. Двойка дебели червени свещи са също и символ на чувственост и сексуалност. Те могат да ви дарят с взаимна любов и фантастичен секс, но само при условие че с партньора ви свързва истинско чувство и физическо привличане. Ако кокетничите, въртите човека на пръста си, омайвате го със сладки приказки за любов, а сте заинтересовани само от финансовата страна на въпроса или от издигането си в службата, ви очакват огромни неприятности: крах на любовните надежди, сексуална незадоволеност и мъките на ревността. Имайте предвид, че кървавочервените свещи не прощават користта и фалша!

Розови мечти

Ако не достига нежност в отношенията ви, ако мечтаете приятелството с колегата или стария познат да прерасне в нещо повече, можете да разпалите огъня на любовта и да сгреете душата си с помощта на розови свещи, при това обезателно двойка!

Тяхното влияние може да се засили с прост старинен начин – купете две тънки розови свещи, назовете едната с вашето име, а другата – с името на вашия възлюбен. Сгрейте ги в ръцете си и увийте омекналите свещи в спирала, завъртете ги заедно, за
да станат едно цяло. И редовно ги палете в навечерието на срещата си с любимия!

Ако мечтаете да разберете какво е истинска любов, ще можете да привлечете вашата половинка с помощта на виолетови или сини свещи.

Хармония и разбирателство в семейството

За мира и реда в семейството отговарят жълтите свещи (в това число восъчните, с меден, опушен и кафеникав оттенък). Ако ви заплашва развод, ако в дома ви често се говори на висок тон, ако между членовете на семейството ви постоянно избухват скандали, именно тези свещи ще ви помогнат да възстановите нормалните отношения с партньора.

А за да подобрите отношенията си със свекървата или тъщата, да предпазите личния си живот от безцеремонна намеса на приятелки, роднини и приятели, ще ви помогнат свещи със синьо-зелен оттенък (цвета на морска вълна).

За да разширите кръга си от познати, да внушавате лесно на околните симпатия и дори любов, при това да сведете риска да се окажете измамени или предадени, до нула, използвайте тъмнозелени свещи (трябва да ги палите през ден).

С една дума, ако искате да повдигнете жизнения си тонус, да укрепите волята си за победа и да се настроите на нужната вълна – палете свещи, като избирате онзи оттенък, който най-добре съответства на целите и на настроението ви!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар