За любимия: Подарък според зодията

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ако искате да зарадвате любимия мъж, брат, баща, не е задължително да гадаете, за да разберете от биха изпаднали във възторг


Астрологията ви предлага най-удачните варианти за подаръци, ориентирани от препоръките на звездите за всеки зодиакален знак.

ОВЕН

Ярките представители на огнената стихия са извънредно енергични и импулсивни. На целеустремеността им може да се завиди. Малцина могат да устоят пред темперамента на този знак.

На силните духом Овни ще се понравят подаръци, свързани със спорта и екстрийма. Абонамент за фитнес център или сертификат за скок с парашут ще са истинска изненада. Те ще са поразени от вниманието, проявено към тях. И са един от най-верните знаци – както в любовта, така и в приятелството.

ТЕЛЕЦ

Телците се намират под покровителството на Венера – планета на
намират под управлението на Луната, която отговаря за съзидателното течение на живота и потока на съзнанието. Раците по природа са духовно развити и всеки религиозен или езотеричен подарък ще докосне най-интимните кътчета на душата им. При това ще спомогне отношенията ви да се издигнат на ново ниво. За да подберете обаче подарък за мъжа Рак и при това да не сгрешите, трябва доста добре да го познавате.

ЛЪВ

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието, подобно на своя управител и покровител – Слънцето. Те ще изпаднат във възторг от празника, който ще устроите в тяхна чест, като проявите фантазия за тематичен купон. Лъвовете са много благодарни и винаги помнят само доброто. Ще е чудесно, ако направите не един креативен подарък. За Лъва например ще е необичайна идея да организирате съвместен пряк ефир с любимия блогер или известна личност, от чиято дейност той се интересува и следи.

ДЕВА

Девите по природа са практични и рационални. И колкото и банално
да звучи, най-добрият подарък за приземените представители на земната стихия са парите. Мъжете, родени под знака Дева, ще намерят приложение на всяка сума. И най-важното е, че никога за нищо няма да съжаляват, когато сложат на кантара своето решение за необходимостта от покупката. Те не обичат ненужните вещи и бързо се избавят от тях.

ВЕЗНИ

Една от планетата управители на Везните е Хирон – планета на толерантността и дипломацията. Везните са големи естети, имат отличен вкус. Затова, преди да им направите подарък, добре изучете последните тенденции в модата и в обществото, като цяло.

Везните са с богата култура и ценят високото изкуство. Затова пред билетите за кино ще предпочетат покана за Народния театър. Те обичат всичко стилно. Но важен е фактът, че те сами определят стила, диктувайки свои правила. Независимо от аристократизма в поведението си Везните са много задушевни хора и ще се зарадват на всеки подарък, дори и да не го показват.

СКОРПИОН

Скорпионите са страстни натури и темата за секса за тях е винаги актуална. Няма да сбъркате, ако им направите подарък с интимен характер. Скорпионите обичат всичко ново, включително запознанства и впечатления. Затова грамотно решение ще са билети за спектакъл или интересна инсталация.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците се намират под управлението на Юпитер – планета на пътешествениците и далечните пътища. Представителите на този зодиакален знак искрено ще се зарадват на билети до нова за тях дестинация или пътуване по „вашите“ места. За тях е важно да не стоят на едно място, иначе изпадат в депресия.

КОЗИРОГ

Мъжете Козирози са прагматични и конструктивни. И нищо чудно, тъй като се намират под управлението на Сатурн, отговарящ за реда и дисциплината. Те са влюбени в своята работа, затова високо ще оценят всичко, което ще може достойно „да опакова“ бизнеса им. Разработете варианти за логотипи, сайт, фирмена маска в Instagram или видео на техния продукт.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите обичат приключенията и новите емоции. Както и всичко, което е направено специално за тях. Затова лесно можете да ги удивите и изненадате, като им подарите покана за предпремиера на дългоочакван филм или meet & greet с любима звезда. Такъв подарък Водолеят никога няма да забрави.

РИБИ

Тези мъже са грижовни, спокойни и любящи. Покажете им колко сте им благодарни, като им направите собственоръчно изработен подарък. Той може и да не е кой знае колко красив и полезен, но силно ще ги зарадва. Ако имате домашни животни, можете дори да подарите аксесоар или играчка за тях. Поглезете мъжа Риби с вечеря на свещи с класическа музика и отпускащ масаж.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар