Защо мъжете често се дънят първия път

алкогард промоция

Понякога желанието да направите добро впечатление ви прави лоша шега

Жени, разберете защо мъжете понякога се провалят, така че не ги съдете веднага. За секса обаче няма такова нещо като добре познатото – няма втори шанс за първото впечатление.

Мъжкият мозък е лош

Мъжете искат да направят силно първо впечатление, особено що се отнася до секса. Психологията обаче играе важна роля в секса, затова често това им прави лоша шега. Те се опитват да не съсипят този миг. И тогава обикновено го съсипват.

Липса на упражнения

Възможно е мъжът да не е във форма, ако не е бил с момичето от известно време. Но това не е лошо. Знаеш ли кой е страхотен за първи път? Мъже, които непрекъснато се шегуват и не са много придирчиви при избора на момичето, с което го правят. Това е чудесна комбинация, но не и ако означава нещо за вас.

Алкохол

Твърде многото чаши са гаранция за уплашен и мек пенис. Това вероятно ви се е случвало понякога, така че едва ли е голяма изненада.

Виновен е презервативът

Ако мъжът е прекратил връзка, в която момичето е използвало хапчета (или не е използвало защита), може да му е трудно да се върне към презервативите. Но когато си възвърнете контрола над презерватива, сексът може да бъде несравнимо по-добър.

Неизвестна територия

В ситуации, в които телата ви все още се откриват, мъжете лесно могат да загубят своя ритъм. Ще отнеме известно време, за да намерите превключвателя на захранването, както и да проучите някои деликатни характеристики. Не е лесно да кажеш на момиче, че е направила нещо, заради което пениса ви омеква.

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар