Те се прикриват добре – за тези зодии никога няма да разберете какво мислят и как се чувстват

промоции

Овните се асоциират като покровители, лъвовете плашат околните

Дали сте сред онези представители на зодията, които умело крият чувствата си?!

Разберете по-долу:

Овен

Хората, родени под този знак, често проявяват своята умствена сила чрез характера: искат да развеселят и да наложат авторитет. Те често създават впечатление на насилници, но в действителност истината е друга. Те искат да покажат увереност в неудобни ситуации. Те се асоциират като покровители, така че приятелите им да ги оценят.

Близнаци

Те често се чувстват като най-чувствителните и застрашени същества на земята и всичко, което искат, е да се предпазят от опасност. Страховете им, които идват от собствената им несигурност, се проектират върху другите. Преструват се, че знаят как да правят всички неща на света.

Дева

Те държат да покажат, че не са конфликтни. Дори когато са в добро настроение, те знаят как да насочват отровни стрели към враговете си. Те са спокойни само когато спят и след първото кафе продължават от мястото, където са спрели предния ден.

Стрелец

Стрелецът не реагира на реакциите на околната среда и не се страхува да прояви дързост. Те искат да бъдат авторитетни в компанията.

Лъв

Характерът им не е по вкуса на мнозина. Умишлено са представени като страшни за останалите. На всяка цена те показват желание, воля и грижа, но това са индивиди, които крият дълбоко своите недостатъци. Те искат да се похвалят и да покажат своята смелост и всеотдайност.

Везни

Те са умели в умствената сила и безстрашието, но често не се придържат към тези качества. Често под това се крие необясним страх. Да разчиташ на смелостта им е голяма грешка. По всички възможни начини искат да минат без кавги. Когато показват тъмната си страна те всъщност крият страха и несигурността си.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар