Ако нещо в любовта не е наред, задължително прочетете тази статия!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Думата „нужен“ има един и същи корен с „нужда“, „нуждая се“. Иначе казано, заявяваме, че буквално не можем да живеем без любимия човек


По този начин се отказваме от собствената си независимост.

Но нима така мъжете си представят жената мечта? Не, те търсят независими, интересни, сексуални партньорки, които да ги въодушевяват.

Идеалната жена е муза — и за любимия, и за Вселената. Нейното щастие и благополучие по определение не могат да зависят от друг човек! Музата вдъхновява и в това е нейната същност. Тя вдъхновява собствения си съпруг, околните, Вселената. И от това как се справя със задачата, зависи колко ще е щастлива.

Лекарство против нужда

„Готов(а) съм да отдам всичко…“ Не е важно с каква цел човек е готов на всякакви жертви. Но ако той го заявява пряко, бъдете уверени, че ще се наложи да отговаря за думите си. 1/1 в прекия смисъл да се лиши от всичко (или почти всичко).

Ако става дума за кариера, има реален риск да платите за нея със собственото си здраве или е личните отношения. Ако става дума за благополучието на децата, цената, която Вселената може да поиска, да е семейното щастие на родителите, финансовата стабилност и т.н. Хората, които транслират на света, че са „готови на всичко“, „съгласни са да пожертват“, „да дадат всичко на света“, често се оказват с празни ръце – почти в буквалния смисъл. Или влизат в спиралата на дълговете и дават, дават, дават. Не допускайте подобни мисли и изказвания! Искате щастие за децата си? Мечтаете за кариера, за материална независимост? Отлично! Само че нека минем без жертви.

Тук и сега

„Толкова искам да обичаш само мен!“ Първо, жената озвучава своето желание, чиято реализация зависи напълно от волята на друг човек. „Искам ти…“ — колкото и да се стремим, не сме в състояние да влияем върху чувствата, мислите и постъпките на други хора, дори и на най-близките си. С други думи, формулирайки намерението си по този начин, доброволно заемаме подчинена позиция, като при това снемаме от себе си отговорността за собственото си щастие. В този случай не може и дума да е тава за хармонични отношения.

Приблизително същото се случва и когато казваме: „Така съм възпитан/а“, „Научен/а съм…“ и т.н. Човекът заявява на света, че всичките му успехи и провали са заслуга или вина на други хора. Тоест признава собственото си безсилие. И именно това информационно послание получава и Вселената. Усещате ли разликата: „Научен/а съм да…“ и „Учил/а съм се да..Вторият вариант говори, че човекът сам е положил усилия, сам е избрал какъв даден опит, знания, навици му подхождат и от кои е по-разумно да се откаже.

Но да се върнем на любовта

В тази фраза се крие още една опасност: „Обичал/а ли си ме…“ -глаголът е в минало време. Тоест смисълът на изказването автоматично се насочва в миналото. И отношенията – дори едва започналите, бързо се изчерпват.

Ако зададен простия въпрос: „Искате ли всичко да беше наред?“, практически всички, без да се замислят, отговарят: „Искам!“. И дори не подозират, че сами се отказват от множество блага, успехи, любов. И все по същата причина-„беше наред“, някога, в миналото. Понякога хората се самоуспокояват: „Всичко ще бъде чудесно, ще се нареди“-някога, в неопределеното бъдеще. А в такива фрази и мисли влагаме огромно количество енергия, своите надежди и мечти. Излиза, че отправяме собствените си ресурси или в миналото, или в бъдещето.

И древните мъдреци, и съвременните психолози съветват да се живее тук и сега

Вслушайте се в тези препоръки. За да сте щастливи, научете се да мислите и да говорите за хубавото в сегашно време.

„При мен всичко е прекрасно!“, „Аз съм щастлив/а!“, „Аз съм любим/а!“, „Аз процъфтявам!“ и т.н. Същото се отнася и до мечтите, които засягат вашите близки: „Децата ми са здрави, успешни и благополучни!“, „Съпругът/ съпругата ми ме обича и ме цени!”. След мисълта автоматично идва и визуалната съставка: трябва да се видите щастливи, любими, успели – и обстоятелствата ще започнат да се променят в положителна посока.

Освободете се и от най-малките съмнения, напълно да повярвайте и осъзнайте, че всичките ви желания са реални и вече са се осъществили (или се осъществяват в момента). Не съжалявайте, че съвсем доскоро със собствените си мисли и фрази сте отправяли енергията в миналото или бъдещето – всичко е взаимосвързано. Важно е напълно да се настаните в настоящето, за да престанете да мечтаете и да започнете да живеете така, както ви се иска.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар