Какво казват линиите на дланта за вашето здраве?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Бъдещето е с една идея по-лесно достъпно днес. Гадателки, екстрасенси и медиуми използват метода на разчитане линиите на дланта


Смята се, че те показват всичко случващо се с човека в живота му. При това имат способността да се променят, ако той е кривнал в погрешна посока.

Хиромантите открехват завесата и разказват как правилно да разчитаме бъдещето си по линиите на дланта. Първо, изберете правилната ръка – тази, с която пишете и изпълнявате повечето действия. Ако умеете да боравите и с двете си ръце еднакво, помислете коя ви е по-удобната. След това обърнете внимание на три основни линии, а не на всички, както се посочва в някои ръководства.

Това са линията на живота, линията на ума и линията на сърцето, които описват основните насоки в определяне на бъдещето.

Линия на сърцето

Тя пресича горната част на дланта. Започва малко по ниско от кутрето и достига до показалеца. Понякога може да има разклонение и да върви в две посоки – към показалеца и към средния пръст. По това как изглежда, може да се правят изводи за характера на човека и за психическото му състояние.

Ако линията върви равномерно от началото до края, това означава, че човекът е максимално праволинеен. Ако тя е начупена, прекъсва или не достига до края, тогава са налице или проблеми с психиката, или най-вероятно човекът е с тежък характер. Ако се забележат някакви изменения в Линията на сърцето, изкривяване или частично изчезване, това може да бъде сигнал да се обърнете към лекар.

Линията на сърцето помага на човека да обърне внимание предварително на заболявания, възникнали на нервна почва, и на психомоториката.

Линия на ума

Тази линия отговаря за мозъчната активност. Тя включва и мускулната памет. Линията пресича цялата длан по диагонал, като започва между палеца и показалеца. Размерът и дължината й са различни, но ако линията започне сякаш да се съкращава или се появят някакви кожни дефекти по нея, добре е да обърнете внимание на състоянието на мозъка и работата на мускулите.

Измененията в тази линия говорят за риск от формиране на злокачествено образувание в мозъка или проблеми с мускулите. Показва също и застой на пикочна киселина. Добре е да се обърнете за съвет към специалист, защото в началото проблемът се отразява върху дланта, а едва след това се появяват първите симптоми.

Линия на живота

Това е най-главната линия. Започва там, където и линията на ума, но след това преминава в дъга и се насочва към китката. Линията на живота носи разнообразна информация, която можете да получите въз основа на размера, дължината и целостта й. Успехът в личния живот, в кариерата и общото състояние на човека -всичко това е отразено върху Линията на живота.

Ако тя преминава от края на дланта до китката равна и без прекъсвания и не е по-дебела от останалите, това означава, че човека го очаква бъдеще във всички направления. Ако линията остава такава през цялото време, значи всичко, което се случва, води право към успеха. Но ако изведнъж се промени по някакъв начин или изначално не е такава, това означава, че трябва да промените нещо в живота си.

Правилното разбиране на рисунъка на линиите може да предпази човека от различни проблеми със здравето и да му помогне да изгради бъдещето си така, че да постигне успех.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар