Рокля от велур: с нея на всеки купон ще изглеждате изискано

Специалистите препоръчват как да се облечете празнично, без да е предизвикателно


На гребена на вълната през тази година са велурените рокли. Те могат да бъдат къси, дълги, прави, вталени, в ярки цветове или в класическо черно. Мекият и приятен за носене плат придава царственост на всяка фигура.

Когато велурената рокля е къса и прибрана по тялото, е желателно плътно да следва шията и в нея да не присъстват прозрачни елементи.

Смелите дами могат да заложат на бляскава дълга рокля. Хитовите кройки са като на кимоно – широки, със затваряне „прегърни ме“
и пристягащи се с колани от същите платове.

Харесвате ли дантели, не бива да се обличате в тях от горе до долу

По-добре заложете на малка черна рокля от лъскав плат, комбинирана с ажурени платки на деколтето, гърба и ръкавите. Жените с по-едри ръце обаче трябва да избягват подобни модели, защото има опасност да изглеждат по-пълни, отколкото са в действителност.

На много луксозно място може да откриете раменете и част от гърба си. Сложете рокля с тънки презрамки. По-добре да бъде дълга и достатъчно широка, за да не звучите вулгарно.

Харесвате ли панталони, модни са широки, от ефирна материя и от проблясващи платове. Комбинирайте ги с прибрани горни части и сака.

При цветовете световните дизайнери разнообразяват традиционното черно с турскосиньо, златисто, сребристо и червено. Ако тоалетът е дюс, изглежда по-изискано.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар