Хороскоп на старата мома

промоции

Жената така е устроена, че по природа й е дадено да стане съпруга и майка

И колкото и успешен да е животът й в други сфери, ако не е създала здраво семейство и не родила потомство, едва ли ще се чувства щастлива. Нищо чудно, че основната клиентела на астролозите са неомъжените жени, а въпросът за брака е един от най-често задаваните. От астрологическа гледна точка всеки случай е индивидуален, но американски астролози установили, че са налице и някои основни причини за безбрачие.

Асоциацията на астролозите на САЩ задава въпроса: съществуват ли общи признаци на безбрачие в хороскопа на жените? За да получи обективен отговор, са изследвани 34 хороскопа на дами, които никога не са встъпвали в брак. Критерият за отбор е пределно ясен: нито един официален брак през целия живот. При това са представени както класически стари моми, така и жени с опит в кратки или относително дълги неофициални отношения. Що се отнася до децата, някои от жените имат, други нямат…

ВЕЛИКАТА ГАРБО И КОМПАНИЯ

Първото, което веднага привлича вниманието на астролозите, е, че в хороскопите на закоравелите стари моми има много планети в знака Дева. При това при повечето там се намира Слънцето, при други – Венера, при трети – Марс, а има и такива, при които в Дева са се „настанили” по три-четири планети. Освен това „най-безнадеждните варианти” – старите моми с многогодишен стаж – често са и родени под знака Дева. Ярък пример в това отношение са сестрите афроамериканки Сейди и Беси Делани. Едната е преподавателка по икономика, по-известна като автор на книги по икономика, а другата е стоматолог – и двете са дълголетнички. Никога не са се омъжвали, но и не са имали продължителни връзки. При едната в Дева се намира Слънцето, при другата -цял парад от планети.

Грета Гарбо е още един показателен пример в това отношение

В хороскопа й в знака Дева са се „заселили” две важни планети – Слънцето и Меркурий. Освен това носителката на „Оскар” е родена на 18 септември – тоест под знака Дева. Може би именно затова великата актриса никога не се е омъжвала и не е родила деца. Най-много от всичко на света Гарбо жадува слава и успехи в киното, а личният й живот често остава тайна, скрита зад седем печата. Един-единствен път актрисата едва не се омъжва за популярния актьор от онези години -Джон Гилбърт. Двамата имат страстен роман, смятат да се оженят, но в последния момент нещо спира Грета и тя отменя сватбата.

След това има странни отношения с британския фотограф хомосексуалист Сесил Битън

За връзката си с гениалната актриса той разказва в своя дневник, публикуван по-късно и продаден в огромен тираж. Освен това се говори за романтичните връзки на актрисата с жени – в списъка на предполагаемите й любовници са актрисата Луиза Брукс и писателката Мерседес де Акоста.

Известната певица Линда Ронстад е друг класически случай

Една от „майките” на кънтри рока може да се похвали с единадесет награди „Грами”, със званието кралица на кънтри рока, с многомилионни тиражи на своите записи, но не и с успехи в личния живот. Линда никога не се е омъжвала и няма деца. Единствената по-известна интрижка, за която знаят милионите й поклонници, е с женения губернатор на Калифорния Джери Браун, който по това време е и кандидат за поста президент на САЩ. Двойката без стеснение се появява на публични места, върху кориците на популярни списания, но нещата се ограничават единствено с това. Може би причината са Венера и Марс в Дева в хороскопа на певицата?

Известната комедийна актриса Лили Томлин също е в списъка на заклетите стари моми на Америка

През януари 2001 г. Лили открито заявява, че е лесбийка и през последните 30 години има връзка с Джейн Вагнер – американски сценарист, режисьор и продуцент. И какво да искаме от жена, в чийто хороскоп в „самотната” Дева са се разположили три планети едновременно -Слънце, Венера и Нептун? При това 77-годишната актриса е родена на 1 септември -зодия Дева…

КОВАРНИТЕ ЗНАЦИ

Но защо, ще попитате, въпросната Дева не понася брачните отношения? Може би причината е в това, че на неспокойните и нервни Деви трудно им се удават грижите за близките. Жените Деви обикновено са студени и пестеливи на емоции. Не е тайна, че Девите са големи критици и главните възпитатели в Зодиака, като често предявяват към другите по-високи изисквания отколкото към самите себе си.Тези жени търсят образцов спътник в живота, а както е известно, идеалните мъже живеят само в романите.

Впрочем не само знакът Дева и планетите в него склоняват жената към самота

Овенът е друг зодиакален знак, поставящ множество прегради по пътя към щастливия личен живот. Американски астролози отбелязват, че струпването на планети в авантюристичния Овен е причина за безбрачието на много представителки на слабия пол. Жените със силен акцент в Овен са извънредно инициативни, предприемчиви, бойни, избухливи и невероятно увличащи се. Те обожават новите неща, приключенията и ненавиждат рутината и бита. Кариерата и успехът за тях са много по-важни от памперсите и официално оформения брак.

Ярък пример за това е отново Лили Томлин, която има струпване на планети не само в Дева, но и в Овен (Луна и Юпитер). По петите й я следва моделът Лин Роден: в нейния Овен са се настанили две важни планети – Марс и Венера. В компанията на манекенката и актрисата е и известната в Америка Диана Хереро – дресьор…

БОНЕ И САМОТА

В хороскопите на старите моми често се откроява и друг огнен знак – свободолюбивият Стрелец. Жените с акцентиран Стрелец водят активен начин на живот, много подвижни са и не могат да понасят строгото разписание на деня. Най-големите им врагове са скуката, рутината, ограниченията и задълженията.
Стрелците предпочитат да живеят в днешния ден и не обичат да градят планове за бъдещето. Затова често такива жени се чувстват сковани и нещастни в брака. Достатъчно е да вземем за пример световноизвестната писателка Джейн Остин (Слънце и Меркурий в Стрелец), която така и никога не се омъжила. Когато Джейн е на 20 години, има роман със съседа си Томас Лефрой – бъдещ лорд и върховен съдия на Ирландия, а по онова време – беден студент юрист. Но родителите
не позволяват на младите да сключат брак: семействата са толкова бедни, че всичките си надежди възлагат на по-изгодна партия. Налага се Джейн и Том да се разделят. На тридесет години Джейн си слага боне и обявява на целия свят, че остава стара мома.

Още една класическа неомъжвана дама е поетесата Емили Дикинсън (Слънце, Меркурий и Луна в Стрелец)

След раздялата си през 1862 година с човека, когото обича, Емили практически престава да общува с хората, ако не се смятат роднините и най-близките й приятели. Тя живее в дома на родителите си, цял живот носи бяла рокля и почти не ходи на гости. Съседите смятат Емили за твърде ексцентрична особа.

И накрая, най-рядко в „неприятния” списък попадат жените Козирози. Амбициозните дами с доминиращо влияние на Козирог се стремят всичко в живота им да е на виеше ниво. В това число и семейството.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар