Тези четири зодии харчат безконтролно

промоции

Непрекъснато хвърлят пари на глупости. За тях финансовото планиране е навик на скучни хора, така че те правят всичко спонтанно.

Те често влизат на минус, заемат и харчат повече, отколкото печелят.

Хората, родени в тези четири зодиакални знака, прекаляват с парите.

Риби
Рибите непрекъснато надхвърлят бюджета си, защото искат да дават пари на другите. Те винаги помагат на хората, дори когато това означава, че няма да имат достатъчно за себе си. Рибите просто не мислят за парите и ги харчат нерационално.

Стрелец
Преувеличеният оптимизъм изхвърля стрелците извън границите. Те планират и изпълняват неща, за които нямат абсолютно никакви пари, но винаги успяват. Намеренията им са добри, но те са просто безмислени и детински.

Близнаци
Близнаците са най-безотговорният знак. Невъзможно е да ги контролирате във всеки сегмент от живота, особено във финансите. Те живеят по правилото „животът е един“ и такива са, така че получават гневни обаждания и имейли от банки или хора, които им дават пари назаем месец след месец.

Овен
Овните често надвишават бюджета си, защото пазаруването е начин за комфорт. Правят изчисления в съзнанието си, но те са далеч от реалността. Овните обаче са много интелигентни, така че когато са стане напечено, спират да харчат.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар