Уил Смит отиде на шега на колоноскопия и….

Лекарят на 51-годишния актьор Уил Смит го накара да се подложи на колоноскопия, което той направил, но както самият той каза – на шега.

Колко е смятал, че е безобидно, се доказва от факта, че той реши да запише цялото ревю и каза, че „с гол задник ще достигне 50 милиона последователи на Instagram“.

Нещата обаче не се получиха както той смяташе, че ще бъде, защото на Уил беше открит полип на дебелото черво по време на прегледа.

„Лекарят намери полип, отстрани го и го изпрати за анализ. Установено бе, че е предраков полип и 95% от тези ракови заболявания се развиват ”, казва лекарят му Ела Станфорд.

„Какво означава сега, когато става въпрос за живота ми?“, Попита Уил.

„Означава – слава богу, че сте съвестен пациент и ме слушате, когато ви казах, че трябва да направите колоноскопия. Знаем, че подобни прегледи спасяват човешки животи и ранното откриване на рак също може да спаси живота ви, но хората винаги установяват, че се чувстват отлично и затова не отиват на преглед. Ако нямаше колоноскопия, полипът щеше да расте „, обясни лекарят.

„Благодаря ти, че ме накара да направя това. Мислех, че би било забавно да се заснеме всичко, но не можех да си представя да намеря предраков полип. Хората трябва да се грижат за здравето си и да живеят колкото се може повече години ”, написа Смит.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар