Късата подстрижка гони негатива и уроките

промоции

Още древните магове, знаейки, че косите крият информация за човека, ги използвали в своите обреди и заклинания


А знатните велможи, посещавайки бръснаря, старателно събирали подстриганите коси и ги изгаряли без остатък, за да не попаднат в ръцете на недоброжелатели.

Обредът на подрязването на косите и до днес има магическа функция. Ако искате да се избавите от предишните тревоги, страхове и неуспехи, подстрижете косата си поне със сантиметър – така целият негатив ще остане в миналото. И дори най-трагичните моменти в живота ще ви изглеждат не така мрачни.

ИНСТРУМЕНТЪТ Е ВАЖЕН

Подстригване, направено с обикновени стоманени ножици, ви дарява с обострена интуиция, дарбата за предвиждане, допълнителна енергия и сила. Лошото е само, че едновременно с това ножиците добавят и проблеми.

Бръсначът забавя процеса на енергообмен, като ни прави пасивни. След такова подстригване не мечтайте за промени – животът ви ще се превърне в застояло блато. Затова пък този инструмент е много подходящ за хората, които са прекалено активни, а мечтаят за спокоен живот.

Електрическата машинка за подстригване се препоръчва на мъжете с мек и нерешителен нрав, тези, за които казват, че са „под чехъл”. Изпробвайте силата на електрическия инструмент и в миг ще се превърнете от мрънкало в глава на семейството.

ИЗБИРАМЕ ЧЕТКАТА

Желязната четка, както и ножиците, ни дава магически способности. Дървената пък ще ни обогати с мъдрост и здраве, ще ни зареди с оптимизъм, ще направи живота ни по-лек и спокоен.

Пластмасовият гребен не е еднозначен и е коварен, защото, от една страна, внася в живота ни лекота и простота, а от друга -хаос и суетене. А ако
и без това не можете да търпите реда и постъпвате „както дойде”, по-добре е да се откажете от пластмасовия гребен.

Идеалният във всяко отношение вариант е сребърната четка. Тя разкрива за своите подопечни канал, през който те, без да подозират, ще общуват с Космоса. Отговорите на интересуващите ви въпроси идват сами по време на сън, така че за вас просто няма да има повече тайни и проблеми.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар