Като начинаеща актриса Дженифър Анистън била дебела, от „Приятели“ я накарали да отслабне

Американската актриса Дженифър Анистън, 50-годишна, известна с ролята си на Рейчъл Грийн в сериала „Приятели“, многократно е казвала, че се чувства отлично в тялото си, но в началото на кариерата си е срещала под критики.

„Тя трябваше да свали 13 килограма, за да оцелее в Холивуд. Лос Анджелис е трудно място за млада актриса, трудно е да си жена на такова място. Дженифър не е дебела и всички видяха красотата й, но също така видяха, че камерата й добавя няколко килограма „, каза Саул Аустерлиц, автор на книга за отбелязване на 25-годишнината от поредицата, разкривайки подробности за основните герои досега не са били известни.
„Казаха й, че е твърде дебела за добри роли. Големите клечки поискаха тя да свали поне десет килограма. Искаха тя да носи боди, корсет на прослушването … ”, добави тя.

Актрисата заяви, че агентът й е казал, че трябва да промени диетата си и да свали няколко килограма и се съгласила, че има нужда от промяна.

„Майонеза с бял хляб – най-вкусното нещо на света. Пържени картофи, сосове, за щастие, започнах да внимавам с това “, каза Дженифър.

През годините тя спечели титлата на една от най-обичаните жени в Холивуд и беше призната за талантлива актриса с милиони по банковата си сметка.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар