Ето ги най-любимите дами в зодиака

Ти лайф за Лекува

Тези дами са сред най-любимите знаци в зодиака, заради своята лъчезарност, баланс на емоциите и откритост

Това са най-любимите дами в зодиака

Дали случайно и вие не сте сред любимите дами на зодиака?

5-ТО МЯСТО – РАК

Дамите Раци много искат да бъдат еталони за жени, но се притесняват. Или се страхуват. Или мислят, което не им се получава. Затова си избират някой женски архетип – този на майка например, и го използват до съвършенство, недостъпно за останалите знаци. За което им благодарим от сърце!

4-ТО МЯСТО – РИБИ

На крачка от почетната стълбичка, Рибите са почти еталони за жена. Коварните покровителки на мъжки сърца, които не искат нищо да решават, а искат да бъдат носени на ръце. В действителност обаче, желанието на Рибките е да бъдат оставени на мира и да не им се пречкат с грубата си реалност в техния идеален вътрешен женски свят.

3-ТО МЯСТО – ЛЪВ

Тройката на лидерите завършват Лъвиците. Те нито за секунда не се съмняват, че са идеални – именно те, а всички останали трябва да се поучат от тяхната женственост. Хипотетично. Но на практика Лъвиците не смятат да си създават конкурентки, затова и не ги поставяме на първо място.

2-РО МЯСТО -СКОРПИОН

Почетното второ място заема Скорпионката – жена образец, която е свалена от пиедестала на победител от безпощадното време. Не че тези дами рано остаряват, а в смисъл, че светът се е променил и светата Инквизиция вече е отменена. А Скорпионът е еталонно въплъщение на жената като изчадие на разврата и порока – с други думи, дявол в пола. И тези, които са омагьосани от нейната женственост, вече няма къде и на кого да се оплачат.

1-ВО МЯСТО – ВЕЗНИ

И ето го образеца, който мечтаят да бъдат всички останали жени! Ако ги попитате защо, ще ви кажат, че Везните по удивителен начин въплъщават в себе си всички качества, приписвани на жените. При това те се изхитряват да представят като предимство онези черти, които е прието да се смятат за отрицателни. А знаете ли защо? Защото Везните изобщо не се обременяват с отговора на въпроса „Достатъчно женствена ли съм?“, а просто си живеят и се наслаждават на живота. И желаят същото на всички останали!

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар