Пет неща за секса, които жената ТРЯБВА да знае преди 35 години

Изследванията показват, че жените над 35 години най-много се радват на секса. Причината е, казват учените, те познават тялото си по-добре, своите желания и нужди.

Ето защо ви представяме малките женски правила, които всички дами трябва да овладеят до 35-годишна възраст.

  1. Правете каквото искате

Удоволствието, което сексът може да донесе е невероятно, но само ако правите това, което ви подхожда. Не трябва да се срамувате да отхвърляте това, което не искате, но също така не трябва да се въздържате да опитвате нови неща.

  1. Експериментирането не е табу

Доверието между дългосрочни партньори и как това може да повлияе на качеството на сексуалния контакт. Когато хората се познават добре, малките сексуални експерименти са повече от добре дошли. Опитвайте, комбинирайте го, насладете се!

  1. Никога и никъде без защита

Освен от нежелана бременност, предпазвайте се от болести, предавани по полов път, които са по-чести, отколкото си мислим. Това се отнася особено за нови взаимоотношения и нови интимни неща.

  1. Обича тялото си

Тялото през 20-те години е красиво, затова не бива да го щадите. Женският силует е много мощно оръжие, на което никой мъж не може да устои, така че играйте със собствения си сексапил и се наслаждавайте на това, което имате, защото по-късно ще съжалявате за това, което не сте направили.

  1. Не бързайте никъде

Сексът може да бъде много интересен и може да продължи цял ден и цяла нощ. Но не става въпрос само за сексуалния акт, а за много неща преди и след него. Играта на прелъстяване, любовната прелюдия, горещи почивки … Възможностите са разнообразни, интересни и забавни. Насладете се на секса, като изследвате вашите желания и нужди!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар