Дафинов лист – магнит за късмета

Стара мъдрост гласи, че чудесата се случват с онези, които вярват в тях. Така че, нищо не пречи да повярвате в късмета, който ви очаква

Науката и човешкият опит неведнъж са доказали, че силата на мисълта и вярата често могат да са истински вълшебници. Но главният творец и господар на собствения живот винаги е самият човек, който с решенията и действията си върви към резултата. А магията е неговият тайнствен древен помощник. Казват, че силата й е необятна и понякога се крие в дребни неща. Като дафиновия лист например.

Оказва се, че късметът и парите имат малка зелена слабост – дафиновите листа. Ако след думите: „Дафинов лист, донеси в дома ми успех и щастие!”, завържете 5 листенца с червен конец
и ги закрепите над вратата до входа, обектите на желанията ви задълго ще се задържат при вас. Талисманът изпълнява и творчески желания и е най-надежден за хората на изкуството.

За да се размножават парите, на местата, където ги държите, поставете вълшебни магнити – дафинови листа, натрити с етерично портокалово масло. Те не трябва да се преместват, да се говори за тях или да се показват на чужди хора.

В буркан се поставя хартия, където е написана сумата на желаните пари, а след нея думите: „Блестят монети, звънят монети, все повече и повече имам. Идват монетите откъдето не очаквам и вече не познавам нужда”. Пускат се 7 различни монети, след това 3 дафинови листа, а бурканът се покрива плътно с капачка. Всеки ден с мисълта за парите, които идват при вас, пускайте в буркана по 1 монета. След 2 месеца листата и бележката се закопават на безлюдно място.

Според специалистите за сбъдването на желанията помагат позитивното мислене, вярата и доброжелателността. Поканете в живота си чудесата още сега: усмихнете се, пожелайте щастие на познати и близки и вълшебството ще ви посети!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар