Преспах с него и после разбрах, че е серопозитивен!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Сега се чудя какво да правя и умирам от страх и чувство за вина към мъжа ми

Преди седмица и нещо се случи това, което никога не съм правила – изневерих на съпруга си по време на един семинар в Боровец.

Стана след фирмено парти, което в един момент продължи до късно, всички бяха превъзбудени от промяната, пи се много алкохол. Дори и не помня как се случи, но в един момент се озовах в стаята на един колега.
Дотогава не съм и си помисляла, че може да направя нещо с него, дори не го харесвах. Не бях също така никога изневерявала на съпруга си.

Дните след случилото се просто се раздирах от угризения, не знаех какво да правя. Знаех само че трябва да прикрия какво се е случило – имаме две деца, трябва да запазя семейството ни, каквото и да съм сторила…

И за да бъде кошмарът пълен, колегата онзи ден ми призна, че е серопозитивен. Каза ми, че това нищо не означава, и че няма как да се заразя… И аз съм чела, знам за СПИН, но го направихме без презерватив и никой не може да ме убеди, че няма риск… Сега не мога да спя, отблъсквам всякакви опити за близост от съпруга ми и се чудя какво извинение да измисля, за да дойда до София и си направя изследвания…

З.К., Стара Загора

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар