Астрологическият център на Анахата: един по-различен поглед към зодиите (ЧАСТ ПЪРВА)

Ти лайф за Лекува

Човекът се отличава от животното по способността си да обича. В източната култура сърцето на човека – това е чакрата на любовта Анахата, която има 12 листенца


Те съответстват на 12-те знака в Зодиака. Тоест у всеки човек има по нещо от всеки зодиакален знак. И е добре тези разлики да се познават и разграничават.

През живота си човек облича като нова дреха всичките 12 знака в Зодиака. Затова е важно да разберем кой от тях преобладава в даден момент от живота ни. И най-главното: когато осъзнаем кое от листенцата на сърдечната ни чакра иска да се отвори, да му помогнем да го направи. Всеки в различна степен има възможност да познае истината за любовта. Усещайки отделните листенца на сърдечната чакра, опознавайки различни зодиакални знаци, ние откриваме хармонията в своето сърце. И когато преминем 12-те цикъла, достигаме центъра на сърдечната чакра – самия себе си. Астрологическият център на Анахата съответства на Слънцето.

За да достигнем до безусловната любов, да излезем извън пределите на нашата физическа реалност, трябва да направим усилие. Тогава можем да пречупим егото си, ограничената си природа

И да отворим Анахата – в духовен смисъл, да реализираме божествената любов.

Нека разгледаме всяко от листенцата на сърдечната чакра през призмата на 12-те зодиакални знака. 12-те листенца отразяват 12-те най-важни качества на всеки знак, които можем да развиваме в сърдечния център. Всяка зодия в основата си има известно ограничение, свое его, параван за истината. И трябва да разберем над какво да работим, с кой конкретно знак е свързано това и какво се крие под маската му.

Как да използваме описанието? Открийте в графата „неговата природа” състоянието, което най-много ви импонира в дадения момент, и следвайте съветите.

ПЪРВО ЛИСТЕНЦЕ – ОВЕН

Неговата природа: имате постоянното усещане, че при другите хора нещата са много по-добре, отколкото при вас. Завиждате!

Как да го коригирате и да го отворите: не сравнявайте себе си и живота си с никого – нито със съседите, нито с приятелите. По-често се поставяйте на мястото на своя партньор. Напомняйте си какви са били отношенията ви с този човек в началото: колко сте били привързани един към друг и главното – защо.

ВТОРО ЛИСТЕНЦЕ – TEЛЕЦ

Неговата природа: при среща с бедни хора или просещи милостиня у вас се надига вълна от възмущение и осъждане.

Как да го коригирате и да го отворите: Откажете се от навика си да започвате отношения с хора, от които очаквате материална изгода. Мислете за това, че духовната страна на живота е по-важна и че Създателят има свои планове за вас. Затова е добре да опознаете по-добре хора, готови да споделят мъдростта си.

ТРЕТО ЛИСТЕНЦЕ – БЛИЗНАЦИ

Неговата природа: иска ви се да обсъждате с всеки, когото срещнете по житейския си път, всичко, което ви се случва. Обичате да поклюкарствате. Често осъждате бившите си партньори.

Как да го коригирате и да го отворите: в отношенията със съпруга (съпругата) и кръвните роднини намерете обща цел и мислете за нея като за вълшебно „лепило“, което ще ви свърже завинаги. Това ще ви помогне да се откажете да злословието.

ЧЕТВЪРТО ЛИСТЕНЦЕ – РАК

Неговата природа: съмнявате се във всичко и всички. Дълго избирате и изследвате пътя, дори когато останалите вървят по него със завързани очи.

Как да го коригирате и да го отворите: трябва да разберете какво искате в действителност. Срещайки някого, си задавайте въпроса: ще ви помогне ли този човек да станете по-добри, няма ли вие да му(й) навредите. А след това действайте решително – не от колебайте!

ПЕТО ЛИСТЕНЦЕ – ЛЪВ

Неговата природа: имате натрапчиво желание да контролирате партньора си. Болезнено реагирате, ако той не ви споделя всичко или прекарва известно време в компанията на други хора.

Как да го коригирате и да го отворите: осъзнайте, че хармоничните отношения са връзка между два свята. И двамата партньори трябва да имат свой собствен свят. Ако човекът до вас има, а вие не, вие „ще изсмуквате“ неговия свят до такава степен, че ще му причините болка и той ще поиска да ви напусне.

ШЕСТО ЛИСТЕНЦЕ – ДЕВА

Неговата природа: когато нещо се случи въпреки очакванията ви, много се сърдите, особено когато се отнася до личните отношения.

Как да го коригирате и да го отворите: откажете от мисълта, че всичко трябва да върви по план. Режимът и графикът са противоестествени да замисъла на Твореца. Перспективни са единствено отношенията, в които е налице гъвкавост и партньорите са готови на спонтанни промени.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар