Искате секс-талисман? Ето какъв трябва да бъде!

промоции

Любовта е прекрасно чувство, човек има повече нужда от от духовна връзка – такава е човешката природа


И в същото време, не е лесно да откриете партньор, способен да задоволи желанията ви и да осъществи еротичните ви фантазии. Във всеки случай, така е било по-рано, когато не сте знаели за съществуването на талисмана на плътската любов – октоподът.

Октоподът се прославил като секс-талисман в Япония благодарение на гейшата Нарухико. Обикновено тези дами не встъпвали в интимна връзка със своите покровители, но на Нарухико толкова й се харесал нейният, че тя решила да промени правилата на играта. И измислила условен сигнал: ако подаде на покровителя си октопод, значи могат да се уединят, за да се отдадат не само на сладки приказки. Скоро новата традиция се разпространила из цялата страна, а октоподът окончателно се утвърдил в ролята на секссимвол. Но с това функциите му не се изчерпват.

Пръстен във вид на октопод ще помогне на собственичката си да открие идеалния сексуален партньор

Така че се пригответе за ярки изживявания и изискани чувствени удоволствия. Единственото „но”: не губете усета си за мярка, не носете пръстена постоянно. В противен случай рискувате да се превърнете в роб на собствените си желания.

Ключодържател във формата на октопод, чиито пипалца са завити в спирала, е истинска находка за мъжете, на които не стигат сили и смелост за решаващата стъпка – да получат нова длъжност, да скъсат отношения, да направят впечатление на любовницата, да се решат на сексуален експеримент, предложение на любимата и т.н.

Масажор във вид на октопод не само ще укрепи тялото ви, но и ще разпали у вас огъня

Особено е подходящ за хора, на които не им върви в любовните дела. Причината е, че октоподът помага дори в най-безнадеждните ситуации, но главното е че ви кара да действате, а не да стоите със скръстени ръце.

Сребърен йонизатор на въздуха във вид на октопод ще се погрижи, за физическото ви здраве. Водата, пречистена с този талисман, ще ви накара да усетите качеството на живота и ще ви зареди с енергия, в това число и сексуална.

Медальон октопод ще от полза, ако искате да станете лидери (в това число и на любовния фронт). Можете да го сложите и на ключовете си – от колата,от дома или офиса.

Главното е ключът да отключва това, което има непосредствено отношение към вас. В този случай ще можете успешно да се противопоставите на конкурентите и недоброжелателите. Ще можете и да реализирате мечтите си и да осъществите
нова идея.

Играчка октопод е за най-малките. Но какво общо имат децата? Законите на привлекателността се усвояват още най-ранна възраст. При това октоподът ще защити детето ви от лоши очи и ще го предпази от други напасти.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар