Тези хитрости облекчават работата на сръчната домакиня

Счупили сте любимата си чаша. Петното на новата блуза не се е изпрало. Имате чувството, че всичко ви се изплъзва от ръцете


На всичкото отгоре сте планирали и генерално почистване на дома. Може би пък днес не е вашият ден.

Напълно вероятно е. При това не само че не е вашият ден, а е просто неподходящ за домакинстване. Вместо да обявявате семейна мобилизация за премахване на прахта и мръсотията, най-добре е да се отпуснете, а след няколко дни ще бъдете напълно готови за трудови подвизи.

Ще попитате каква е причината?

Причината е в Луната, и по-точно в знака, в който се намира. Не вярвате? Направете опит: замесете тесто първо на растяща, а след това на намаляваща Луна. На растяща Луна то ще втаса много по-бързо и сладкишът или баницата ще се бъдат по-пищни. Знаейки тези лунни хитрости, можете значително да облекчите живота си.

ПО ЗАКОНА НА НАМАЛЯВАНЕТО

Астролозите казват: по новолуние нашата небесна съседка вдишва дълбоко: усещанията се изострят, въздухът се изчиства, водата става по-прозрачна. Затова най-подходящото време за началото на генерално почистване са дните на намаляваща Луна. Подовете, килимите, прозорците, измити в навечерието на новолуние, по-дълго време ще останат чисти.

ПРАВИЛО НА РЕМОНТА

Запомнете главното: в никакъв случай не трябва да започвате ремонт, когато Луната се намира в знака Близнаци.„Удоволствието” ще продължи дълго и най-вероятно така и няма да успеете да свършите всичко.

Идеалното време за началото на ремонт е, когато Луната е в Телец. При това, ако започнете от нулата, изберете растяща Луна, а ако ви предстои да правите козметичен ремонт, Луната трябва да е намаляваща.

ДОМАШНИ РАДОСТИ

С Луна в знаците на Огъня или на Въздуха се активизира положителната енергия, която заедно ще нахлуе в дома ви през широко отворените прозорци.

Най-добре е подът да се мие в дни на намаляваща Луна, но не и когато тя се намира във водните знаци(заради .двойната” влага покритието може да се надуе или напука, да се завъдят плесени). Метенето и бърсането с влажна кърпа са подходящи в дни на въздушните знаци. Тогава могат да се мият прозорци и огледала – няма да останат „облаци”.

Със съдомиална машина е все едно в кой ден ще миете съдовете. Въпреки това дори и тя много по-качествено ще се справи с мазнините, когато Луната се намира в знаците на Въздуха или Водата. Не се захващайте ръчно да измиете кристалните съдове, когато Луната е в огнени знаци (ще изпочупите повече, отколкото ще измиете).

Същото може да се каже и за пералната. Желателно е да перете, когато Луната намалява и се намира в знаците на Водата. Западни астролози са изчислили, че в тези дни домакините хабят по-малко прах за пране, отколкото в друго време. А дрехите съхнат по-бързо, когато Луната се намира във въздушните знаци.

Малко по-сложно е с гладенето. Искате бързо да изгладите дрехите, тогава изберете дни, когато Луната е в огнени знаци. Ако Бледоликата се намира в знаци на Земята, ще гладите по-дълго, затова пък дрехите по-дълго време няма да се измачкат.

Ако не успявате да разчистите балкона или коридорите и сърце не ви дава да изхвърлите боклуците, дочакайте, когато Луната се намира в Козирог. В тези дни сме по-малко сантиментални и по-уравновесени, затова по-лесно се разделяме с ненужните вещи.

А за да разтребите информационните бунища (стари книги, списания, дискове, касети…), уловете Луната в знаците на Въздуха.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар