Как е модерно да се облича деловата жена?

През този сезон гардеробът на деловата жена е пълен с удобни актуални тенденции


Към вечната класика на черното и тъмносиньото този сезон световните дизайнери прибавят елементи в морскосиньо, кирпичено, бордо и тъмнозелено.

В голяма част от колекциите моделиерите лансират интересна дреха, която със сигурност ще се хареса на повечето дами. Роклята тип блейзър е скроена досущ като сако в горната част, но се спуска до коленете. Затваря се с копчета по цялата дължина на предницата, изработена е от студена вълна и обикновено е в тъмни цветове. По-дръзките жени могат да заложат на дълбоки деколтета, останалите – също, но с фини блузи отдолу. Роклята блейзер стои отлично на всеки тип фигура.

Остават модни костюмите с панталони

Саката са с разширени рамене и удължени пропорции. За да не ви стоят мъжествено, може да ги съчетавате с прибрани панталони с ръбове и с обувки на токове.

От няколко сезона каретата са на гребена на вълната

През тази есен и зима те са в типично шотландски стил, най-вече на червена основа. Но едрите квадрати оптически разширяват фигурата. Може да ги съсредоточите само в горната част на тоалета, ако се притеснявате от килограмите си.

Държите ли да сте с пола, нека да е плисирана и в духа на 60-те години. Ако я комбинирате с къс мохеров пуловер, ще се чувствате като тиинеиджърка.

Дори в офиса може да ходите с рокли, поли, сака и панталони от лицева кожа. За любителките на природата се предлагат еко варианти, които са по-лесни за поддържане, тъй като се перат. Предстои ли ви да ходите на коктейл след работа, е добра идея да прекарате деня с малка черна кадифена рокля, завършваща малко над коляното.

И офиса се носят гащеризони от студена вълна, комбинирани с широки и дълги сака. Допълнеха те тоалета с боти на токове, за да звучи по-женствено. Може да ходите на работа със сако с разширени и удължени пропорции, съчетано с прав панталон.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар