Гаджето ми не иска да ме представи на компанията си

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Има случаи, в които гаджето не иска да ви представи на компанията, или поне упорито отлага


Как е най-добре за вас и как е правилно да реагирате?

А ти даде ли му ясно да разбере, че искаш да те представи на приятелите си? Ако да, но не го прави, може би има за какво да поразмислиш. Още няма за какво да се тревожиш обаче.

Вярно, по принцип и момичетата, и момчетата обичат да се фукат с гаджетата си. Но не бързай да решаваш, че щом не те запознава с компанията си, вероятно не се гордее с теб. Може да се срамува не от теб, а от тях. И в женските, в мъжките тайфи често се случва някой да е по-различен от другите или да иска да е по-различен. Не е изключено неговите приятели да си говорят само за видеоигри, любим спорт, някакви други теми, които според гаджето ти за теб ще са пълна скука. Или пък нейните приятелки да са онова, което се нарича кифла. Е, тогава твоята любима с право се притеснява ти да не помислиш, че и тя е същата.

Самият факт, че ти не си от неговото обкръжение, може да означава, че гаджето ти иска да смени хора, с които движи

Предложи му да сте по-често с твоята компания.

Разгледай вероятността да не те запознава с приятелите си, защото няма достатъчно високо самочувствие и все още не е сигурен/а във връзката ви. Тези два фактора може би го/я карат да изпитва опасения дали няма да си паднеш по по-нафукани приятелки и приятели от компанията, които ще започнат да те свалят. Това е комплимент за теб – значи си неустоим/а за тях. Но и не е, защото ти няма достатъчно доверие. При всички положения ще се отрази добре на любовта ви да повдигнеш самочувствието на гаджето си да го увериш колко много държиш на него.

Дискретно подразбери дали компанията не прави някакви неща, от кои той/тя иска да те предпази

Сещаш се – от ония, които майка ти и баща вечно те предупреждават да стоиш далеч. Тогава ще е по-добре да помогнеш на гаджето си да се откъсне от приятелите си.

Всъщност най-умно ще постъпиш, ако не се тормозиш от мисълта защо не те запознава с компанията си. Щом не прекарва много време с нея и cте достатъчно заедно, наслаждавай се на усамотението ви.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар