Синът ми профука всичките ни имоти на хазарт

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ


Вече нищо не ни остана, а продължава да иска пари

Синът ми беше добро момче, пълен отличник в училище. Всички учители му предвиждаха бляскаво бъдеще, канеше се да кандидатства в престижен университет в чужбина. Освен това бе хубаво момче, вървеше му с момичетата, всичко изглеждаше просто идеално.

Ходеше в добра компания, не пиеше, не пушеше. И какво стана, така и с баща му не разбрахме, но със закъснение научихме, че е започнал да играе комар.

Бях много разочарована, когато за пръв път научих за новата му страст, но не очаквах докъде може да стигне.

А се стигна дотам, че той провали живота си. Когато започна да играе, вече имаше доходи, след като се пристрасти обаче постоянно нямаше пари. Каквото изкараше, отиваше за комар – даже и не знам машинки ли, ролетка, карти, не ме и интересува.

Важното е, че сега е на 34 години, със средно образование и от мечтите му за световен университет не остана нищо. Работи от дъжд на вятър каквато и да е работа, а вземе ли пари, ги проиграва.

А още по-лошото е, че се забърка с някакви мутри лихвари и постоянно го търсят да си връща дълговете. Дете ми е, не мога да го оставя, и в рамките на последните осем години продадохме що имаме имоти, за да му изплащаме дълговете. Но вече нищо не ни остана…

Д.К., Хасково

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар