Мъжът ми доведе любовницата си да живее с нас!


Знае, че съм зависима от него и прави каквото си иска

От много време насам отношенията със съпруга ми са много далеч от идеалните. Всъщност престанахме да се разбираме още след раждането на единственото ни дете, а той синът ни вече е на 17 години.
Горе долу оттогава почти не си говорим. Това стана някак си неусетно, почти естествено, без някаква скандали и драми.

Просто постепенно той започна да се прибира все по-късно и по-късно, първоначално се оправдаваше и си измисляше извинения, след това престана да прави и това и ако все пак го питах, ми казваше: „Ако не ти харесва, отивай си там, откъдето си дошла!“

Той използва това, тъй като много добре знае, че съм от бедно семейство, родителите ми са покойници, а докато бяха живи, живееха под наем, така че съвсем нямам къде да отида…
След това той започна де не се прибира и по цели нощи, аз приех съдбата си и престанах да му търся сметка. Слава богу, нямаше поне скандали и подобни проблеми, не мога да си изкривя душата, носеше в семейството достатъчно пари, продължава да го прави, детето ни не е лишавано от нищо, поне в материален аспект.

Но от миналата седмица нещата станаха съвсем непоносими. Аз знаех, че той има любовница, живеем в малък град. Но ненадейно той я доведе да живее при нас. Тъй и тъй сме имали голям апартамент с няколко свободни стаи, нямало да ни пречи. Пред сина ми я представи за своя колежка, която си търсела квартира и щяла да остане за малко, а пред мен дори не се крие.

Знам, че това е супер унизително и обидно, но ако си тръгна, простно нямам къде да отида…

М.С., Габрово

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар