Преспах с гаджето на най-добрата си приятелка!


Сега не знам как да й кажа, все някога и без това ще разбере

Аз съм момиче на 18 години и преди две седмици направих най-голямата глупост в живота си. Бяхме на един купон, най-добрата ми приятелка не дойде на него, тъй като беше пипнала някакъв грип, ние се напихме и преспах с гаджето й!

Никога идобщо не ми е минавало през ума, че мога да направя подобно нещо. Не съм от тия кучки, които искат да забърсват гаджетата на приятелките си. Не знам как стана, бях безпаметно пияна.

На другата сутрин и той се кълнеше, че е бил много пиян, иначе нямало да позволи да се случи това. Разбрахме се да не й казваме – нито на нея, нито на никой друг, но знам, че по някакъв начин нещата все ще излязат наяве. Още повече, че на купона имаше много хора, които няма как да не са забелязали, че отсъстваме двамата.

И сега се чудя да изпреваря ли неизбежното и да й разкажа какво се е случило, или да си мълча и да се надявам, че ще се размине. Но и вината ме разяжда и не мога да спра да мисля за това. От друга страха изтръпвам от ужас като си помисля само как ще й кажа какво се е случило.

В.С., Пловдив

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар