Два типа мъже, които ще превърнат курортния роман в неустоимо преживяване

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Курортният роман е рисковано начинание, но в същото време и начин за приятно прекарване на отпуската, а защо не и за сдобиване със съпруг


Астро психолозите разказват как се създават отношенията с интересен непознат и как те ще се развиват, а главният жокер е астрологическият тип, към който се отнася кавалерът.

ТИП „СЛЪНЦЕ“

Той привлича към себе си всеобщото внимание, превръща се в център, около който всичко се върти. Ако мъжът, без да се притеснява, демонстрира своите таланти – например пее и свири на китара, плува в морето така, че го наблюдава с интерес целият плаж, знайте, че си имате работа със „слънчев” тип.

Но този приятел има един неприятен „белег” – неизменното ято жени около него. Създава се впечатление, че се е образувала опашка от възхитени фенки. Не е лесно да се сдобиете с вниманието му. Най-сигурният начин е да се присламчите към тълпата, давайки да се разбере, че сте оценили достойнствата му най-високо от всички.

„Слънчевият” мъж си пада по ласкателствата и няма да устои на комплиментите. В отговор ще получите море от красиви ухажвания и ще има какво после да разказвате на приятелките. Наистина, в края на отпуската ще ви омръзне постоянно да го хвалите, а той ще си намери нова дама, която да въздиша по него. Така че раздялата (а тя е неизбежна) ще мине мирно и тихо.

ТИП „ЛУНА”

Задължителните му черти са заоблено коремче и липса на вредни навици. Посещава всички процедури, предписани от лекаря, а вечер се разхожда по крайбрежието. „Лунният” тип е послушен почти като дете и с радост ще тръгне след всяка жена, стига само да му намекне, че й се е харесал (не умее пръв да се запознава).

Поинтересувайте се от него как е тукашната храна, не е ли студено без връхна дреха вечер и можете да разчитате на бурен и емоционален роман. При раздялата той искрено ще се измъчва и пред вас, и пред измамената си съпруга (не се съмнявайте, че той е женен и има деца).

Ако случайно успеете да попаднете на ерген, имате всички шансове незабавно да се омъжите за „лунатика”. Въпросът е дали умеете добре да готвите и дали обичате децата (а най-голямото от тях е той самият).

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар